Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Under + Over

Spel Nr3:

Spurs - 76ers = UNDER 222 @ 1.40
Clippers - Warriors = OVER 219.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 5 Units


Kort motivering:

Se rek 1 för motivering för underspelet.


----------------------------------------------------------

Griffins återkomst till Clippers har utan tvekan gjort att offensiven fungerar bättre. Man blev ju krossade med 98-144 i lördags mot just Warriors men utöver den så har man 115, 110 och 124 poäng framåt på senare tid och samtliga av lagets senaste 5 matcher har gått över denna linan.

Warriors offensiv är ju ligans bästa med sitt snitt på 118.1 poäng framåt per match och man har visat tidigare att man gärna kör på hela vägen mot just Clippers. 144 poäng mot Clippers i lördags, 126 poäng igår som enkelt hade kunnat vara närmare 140 om man spelat hela vägen.

Warriors kommer ösa på framåt som vanligt, Clippers offensiv är bättre med Griffin i laget så detta är en match där det är stora chanser att båda lagen når 110+ men Warriors vinner ändå med 10+ poäng tror jag och om så blir fallet så klaras ju denna totalen enkelt.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Under + Over

 • Postad:
  02 feb 2017
  22:26
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,03
 • Bet365
 • Datum:
  03 feb 2017
  02:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td