Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Slovan Bratislava – Podolsk

Slutspelet närmar sig i KHL men för Slovan Bratislava är det snudd på ridå. Nådastöten kom igår - hett läge att gå emot ikväll.

Slovan Bratislava såg stekta ut för ganska länge sedan men hade sedan en period med massor av hemmamatcher där laget tog bra betalt och tände ett litet hopp. En bra spurt - men den räckte inte hela vägen. De fyra senaste har nämligen givit blott två pinnar, haft svårt med utdelningen i tighta matcher, och efter att trots ett bra försök torskat hemma mot Dynamo igår är chansen till slutspel bara teoretisk. Har endast tre matcher kvar och inte ens full pott kommer att räcka, det fattar vem som helst. Tredje matchen på fyra dagar nu och det är lätt att spekulera i såväl slitna kroppar som deppiga skallar. Slovan störs dessutom av skador sedan en längre tid, bland annat på Smolenak och Meszaros.

Helt annat läge för Podolsk, som seglat upp som en av säsongens mest positiva inslag. 17 poäng av 18 möjliga på de sex senaste har skapat ett strålande läge. Är på rätt sida och har dessutom matcher tillgodo på konkurrenterna. Seger ikväll och det börjar kännas snudd på klart. Har exempelvis slagit Bars Kazan, Salavat och Magnitogorsk den senaste tiden och visst funkar man riktigt, riktigt bra. Starkt målvaktspel, Saprikyn på sistone, och gott om rutin finns i exempelvis Semenov, Kopeikin och inte minst den häftigt nytände Afinogenov. Sköna gubbar att luta sig mot i detta skarpa läge.

Bra chans för ett jättestabilt Podolsk att kontrollera hem detta och 2,29 inkl. förlängning och straffar är tacksamt.
Ishockey

Slovan Bratislava – Podolsk

 • Postad:
  03 feb 2017
  14:15
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,29
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  03 feb 2017
  19:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: Ryssland
 • Liga: KHL
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td