Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Barcelona – Athletic Bilbao

Motivation slår klass med stort plushandikapp?

Andraplacerade Barcelona på 42 poäng tar emot sjundeplacerade Athletic Bilbao på 32 poäng. Båda lagen spelar för tabellmässigt sett viktiga ligapoäng, men är båda lagen verkligen lika taggade?

Barcelona har många bollar i luften. Ligabollen verkar inte högst prioriterad. Det såg vi indikation på förra helgen när ett spelmässigt tveksamt Barcelona trevade sig fram till 1-1 mot mediokra, skadedrabbade Real Betis. Det syntes i onsdags att lagets viktigaste nutidsboll är Copa del Rey mot Atletico Madrid. Barcelona ordnade positiv 2-1-vinst i det där första mötet av två. Barcelona-spelarna ansträngde sig rejält och kan vara slitna efter bara två vilodagar.

Det stundar en avgörande cupretur redan på tisdag, vilket ger spelarna blott två nya återhämtningsdagar efter denna match. Det är värt att notera att Barcelona dessutom ska CL-möta PSG veckan därefter (tisdag 14:e februari). Stor risk att Athletic Bilbao-matchen blir lite av "mellanmatch" för Barcelona, ett tillfälle att ladda om krafterna inför kommande veckors nyckelmatcher.

En ordinarie spelare som kan vara helt säker på startplats på lördagen är Neymar. Han ska nämligen avtjäna en avstängning på tisdag. Jag räknar med att även Messi och L Suarez spelar som vanligt med Neymar. MSN splittras sällan. Barcelona lär dock slå på rotationstrumman i backlinjen och på mittfältet. Den viktige mittfältaren Busquets är fortfarande på skadelistan. Iniesta är tillbaka och tillgänglig, men han är nog ingen 90-minutersspelare.

Athletic Bilbao fokuserar hundraprocentigt på La Liga. Laget imponerade stort i förra helgens 2-1-vinst hemma mot Sporting Gijon. Trots tidigt 0-1-underläge visade Athletic Bilbao rejäl pondus och självförtroende rakt igenom matchen. Vändningen till 2-1 var oundviklig och det kunde ha blivit ett par mål till.

Formkurvan går alltså åt rätt håll för ett Athletic Bilbao med sällsynt bra truppläge. Mittbacken Yeray som drabbades av cancer i december har glädjande återvänt i full träning och kan mirakulöst kanske redan starta. Mittfältet och anfallet är annars Athletic Bilbaos läckraste trumfkort. Defensivt lagda balansmittfältarna San José och Benat och de offensiva klasslirarna Garcia, Muniain, Williams och Aduriz får det att vattnas i fotbollsmunnen.

Barcelona behöver göra över normalansträngning för att vinna med minst två mål mot det kompletta Athletic Bilbao. Det är ytterst tveksamt om Barcelona - med diverse distraktioner i bakhuvudet - ens kommer att uppnå normalnivå. En eventuell Barcelona-vinst lär stanna vid maximalt ett måls marginal. Det kan rent av bli ett poängtapp. Läge att spela Athletic Bilbao +1.50 till 2.42!

Fotboll

Barcelona – Athletic Bilbao

 • Postad:
  04 feb 2017
  05:56
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +1.50 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,42
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  04 feb 2017
  16:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-04 15:43

Fint odds, tror det är 50/50 så vi hugger til lveroddset! Trevlig att läsa dina rekar, Keep it up!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td