Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Brynäs – Luleå

Riktigt trevligt när Luleå och Brynäs möttes i torsdags - snabb retur i Gävle på lördagen och bra chans till mål igen.

Luleå hade både 3-1 och 4-2 på hemmaisen i lördags men tappade till 4-4 och torskade till slut straffläggningen. Bittert för Luleå, förtjänade mer och så har det varit i ett koppel matcher den senaste tiden: tolv raka utan trepoängare är ganska märkligt, formen är bättre än så. Här i Gävle har Luleå vidrig statistik på senare år men man är definitivt redo att utmana denna gång, med revanschlusten som en faktor.

Brynäs har ju agerat darrigt i hemmaspelet en längre tid, fem raka förluster och minst 3 insläppta i varje förlustmatch. 2-4 mot Malmö följdes av 2-6 mot Skellefteå och ett överlag ganska stirrigt intryck en längre tid nu. Målvaktsspelet ett problem, helt klart. Har varit klart målrikare hemma än borta.

Med tanke på hur det såg ut senast är det svårt att tro på någon särskilt tight och målsnål affär idag. Brynäs har "lätt" gått över 4,5 mål i fyra raka matcher, Luleå i fyra av fem på slutet. Målrikt till 1,746 blir huvudspelet och till 3,37 får Luleå också en investering - står i sanning på tur för full pott.
Ishockey

Brynäs – Luleå

 • Postad:
  04 feb 2017
  09:28
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: ÖVER 4.5
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,75
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  04 feb 2017
  18:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: Sverige
 • Liga: Elitserien
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-04 15:53

Oddset ligger nog rätt MEN!! Helgmatcherna brukar kunna bli målrika och bartenderna sköter sina jobb, tror också det kan rinna iväg här...4-3!?,
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td