Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Burton Albion – Wolverhampton Wanderers

Burton är ett lag som kämpar i botten av ligan och det är inte mycket som stämmer för dem. Man har fem raka hemmaförluster, man har gjort ett mål senaste 5 matcherna och man har förlorat 8 av 10 senaste.
Det känns väldigt troligt att midlandsklubben är klar för league one när vi summerar säsongen.

På andra sidan har vi ett pånyttfött Wolves som sedan Paul Lambert tog över fått ordentlig fart på maskineriet och man radar upp fina skalper. Efter den starka 2-1 segern på anfield i helgen så roterade man till gårdagens match och hade 6 nya spelare i startelvan. Trots det gjorde man ännu en stark insats och besegrade Barnsley med 3-1 på bortaplan. Att den här matchen spelas på bortaplan är positivt då man har ett väl fungerande bortaspel, man har faktiskt tagit fler poäng på bortaplan än hemma på Molineux ground.

Ett svagt Burton i väldigt svag form mot ett i grunden starkare motstånd fyllt av självförtroende gör att tvåan känns väldigt sund till 2.50. För den som vill fega lite rekommenderas dnb till ca 1.75.

Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Burton Albion – Wolverhampton Wanderers

 • Postad:
  02 feb 2017
  08:41
 • Rekare: perry
 • Spel: 2 dnb
 • Insats: 0,00
 • Odds: 1,80
 • Bet365
 • Datum:
  04 feb 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Championship
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-04 15:55

Fint spel Bra jobbat!

Soap 2017-02-02 17:53

Ser att linan på dnb har sänkts till runt 1.60 nu. Med tanke på Burtons urusla målsnitt, även hemma, så är ett alternativ att spela på att hemmalaget inte målar till runt 2.70, då är man även garderad ifall Wolves mot förmodan inte heller gör detsamma.

perry 2017-02-02 08:42

Tyvärr har oddsen börjat sjunka så högsta dnb ligger på 1.77. Allt över 1.70 tycker jag är spelvärt här.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td