Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Colorado – Winnipeg

Colorado fortsätter att vara en absolut katastrof och lördagskvällen ska bli bekväm för Winnipeg.

Colorado startade om i Kalifornien efter All Star-vilan och det gick som det gick: 1-5 i baken i Anaheim, 0-5 i Los Angeles. Rann iväg litegrann mot Anaheim men Colorado är ordentligt svagt i slutperioderna. Mot Los Angeles var man ett slaget lag direkt. Keepern Varlamov är borta för resten av säsongen och förutom Johnson har ny backskador (Tyutin, Barrie) tillkommit på slutet. Colorados rad är bland det sämsta som skådats och hemmais hjälper inte: 11 poäng på 24 försök. Poänglöst i 13 av de 14 senaste här hemma.

Winnipeg förtjänar nya plus, har sett prima ut en längre tid nu. Avslutade med vass vändning i Chicago innan vilan (5-3) och har sedan fyllt på med 5-3 i St Louis och 4-3 i Dallas. Laine bra direkt efter skadan, numera med Little som center. Scheifele leder andralinan och man har nästan två förstakedjor för dagen. Har dammat av Pavelec i kassen på slutet och han har kommit in och vunnit. Winnipeg fortfarande under strecket men nuvarande form kan lätt föra upp laget på rätt sida. Är jämförelsevis bättre borta än hemma.

Lätt att gå emot Colorado, lätt att spela med Winnipeg just nu. 2,07 plockas bestämt och -1,5 till 2,84 lockar också.
Ishockey

Colorado – Winnipeg

 • Postad:
  04 feb 2017
  10:31
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,07
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  04 feb 2017
  21:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-04 17:00

Instämmer, bara fortsätta att spela emot Colorado tills det visas upp lite jävlar anama....SKÅL!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td