Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

HV 71 – Linköping

HV 71 och Linköping staplar segrar - öppet, derbydoftande möte på lördagen och definitivt ett överdrivet favoritskap för hemmalaget.

7-0 är 7-0 men det var ju inget bra Rögle som HV ställdes mot i torsdags. Mötte ett rent svagt Djurgården innan dess och dubbelmötet mot Leksand var ingenting extra - HV har vunnit massor under 2017 men de riktigt tunga segrarna är ärligt talat lätträknade, programmet har lätt överdrivet varit enklast tänkbara och formraden kan tonas ned åtminstone en gnutta.

Linköping levererade stabilt hemma mot Djurgården senast. Spännande kemi framåt, exempelvis är Olimb-bröderna bra igång, och fortsatt förbättrad defensiv. Bra pondus i de senaste insatserna, tog stabil revansch i Leksand och nollade Skellefteå. Matchar HV poängmässigt under 2017 och överlag har Linköping visat högre toppar och bäst utveckling.

Linköping har ruggig statistik här på senare år, fem raka trepoängare och bra siffror även föregående säsonger. Tuffaste testet på länge för HV och det är lätt att vädra bakslag. Skeva odds, helt klart - Linköping moneyline till 2,53 är klart generöst.
Ishockey

HV 71 – Linköping

 • Postad:
  04 feb 2017
  09:44
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,53
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  04 feb 2017
  16:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: Sverige
 • Liga: Eredivisie
 • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-04 15:50

Håller med mannen! Här hoppas jag spelbolagen får dra ner byxan, kommer själv även spela rak 2:a och Linköping över 2,5 mål incl OT..... Bra jobbat!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td