Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Malaga – Espanyol

Demichelis/Hernandez vs Piatti/Moreno - enkelt val för Bollbet!

Trots att våren närmar sig så kvarstår många mörka fotbollsrelaterade moln på den spanska solkusten. Malagas svacka som pågick inför juluppehållet har förvärrats efter nyår. Förra 1-1 borta mot bottenlaget Osasuna var nionde raka tävlingsmatchen utan vinst. Det var en bedrövlig fotbollsmatch att beskåda. Intrycket var tydligt: inget av lagen förtjänade trepoängare.

Malaga har åkt på en färsk skada på duktige balansmittfältaren Recio. Som om tidigare skador på många backar (Weligton, Ricca, M Torres, Llorente) och bäste anfallsmålskytten (Sandro Ramirez, 7 mål) inte var tillräckligt. Det stora antalet frånvarande backar gör att nya mittbacksparet Demichelis/Hernandez lär starta. De är varken individuellt starka eller inbördes samspelta med varandra. Duon har bara gjort en start ihop (vs Osasuna) och där ställdes de inte på några prov. Espanyol lär ställa fler frågor till Demichelis/Hernandez.

Espanyol har hittat den offensiva rytmen i de senaste omgångarna. Det var bra att slå Granada med 3-1 näst senast och ännu bättre att besegra Sevilla med samma siffror senast. Visst hjälptes Espanyol av tidiga 1-0 på straff och medföljande utvisning på Sevilla, men insatsen var hursomhelst väl godkänd.

Det är ingen slump att Espanyols offensiv har ryckt upp sig direkt efter Piatti återvänt till startelvan. Han gjorde inga "poäng" mot Sevilla, men har ett enormt poängsnitt för säsongen: läckra 6 mål och 7 målpass på 15 starter. Piatti är mittfältare, men han håller ett snitt som om han vore vass anfallare.

Espanyols bästa anfallstyp, Hector Moreno, fick vittja målnätet senast och blir tillsammans med Piatti viktig mot Malaga. Moreno är en läcker spelare att skåda när han är i form. Trots en del svackor under säsongen är han nu uppe på 8 mål, vilket mycket väl kan gå över 15 när vi slutsummerar vårsäsongen.

Ett Malaga som är formlöst med osäkert mittbackspar möter alltså ett Espanyol med offensiva nyckelspelare i skick och allmän uppåtform. Espanyol brukar trivas bra borta mot Malaga. Gästerna har ingen förlust på fyra senaste säsongernas ligabesök: 1-1 (2016), 0-2 (2015), 1-2 (2014), 0-2 (2013). Plushandikappet +0.50 (samma som X2) är ett fynd till oddset 1.77.

Fotboll

Malaga – Espanyol

 • Postad:
  04 feb 2017
  05:05
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.50 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,77
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  04 feb 2017
  13:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2017-02-04 16:14

Piatti målskytt dessutom. High five, Soap!

Soap 2017-02-04 15:10

Dagen börjar fint!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td