Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Nizhnekamsk – Lada

Nizhnekamsk lever med fyra omgångar kvar av KHL: har fem pinnar upp till öststrecket och med rådande form och återstående program finns definitivt chansen.

Detta är förvisso sista hemmamatchen (vilket i sig bör garantera god glöd) men åtminstone två av de tre avslutande bortamatcherna ser förmånliga ut. Lär behöva snudd på full pott men de senaste insatserna indikerar tydligt att Nizhnekamsk definitivt har hoppet uppe: 4-0 mot Avangard, 8-2 mot Bars Kazan. Ja, visst mötte man ganska avslagna versioner av de båda storklubbarna men ändå femstjärniga resultat, såklart. En förlustperiod i mitten av januari kostade mycket men det var få nederlag att direkt skämmas över och formen har i stora drag sett bra ut sedan jul, med de senaste matcherna som absoluta toppar. Härlig utdelning i PP-spelet senast och ledande spelare som Sexton och Gynge är i gott slag.

Lada ska bara spela av säsongen, har varit uträknat länge. Hållit inspirationen uppe i hemmaspelet men borta är det iskallt: 49 hemmapoäng ska jämföras med 15 bortapoäng, siffror som gör Lada till ett av ligans solklart mest hemmabetonade lag. Senaste fullpoängaren i bortaspelet kom i oktober...

5-2 och 5-2 till Nizhnekamsk i säsongens tidigare möten och klart svårt att se någonting annat än smidig Nizhnekamsk-seger på lördagen. Klass-, hemma- och inte minst glödfördel gör Nizhnekamsk -1 till 1,877 mycket gångbart.
Ishockey

Nizhnekamsk – Lada

 • Postad:
  04 feb 2017
  10:59
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 -1
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,88
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  04 feb 2017
  15:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: Ryssland
 • Liga: KHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td