Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Valencia – Eibar

Valencias val begränsade - fyra nya minusavbräck!

Den spanska fotbollslördagen avslutas med 20:45-match mellan Valencia och Eibar. Tabelläget är sensationellt i relation till klubbarnas historik och storlek. Stora Valencia ligger pyrt till med 19 poäng. Lilla Eibar har 29 poäng.

Oddsmarknaden trodde att det hade skett en definitiv trendvändning för Valencia när laget nyligen vann ett par matcher. Det blev nämligen hårt speltryck på Valencia inför den senaste måndagsmatchen mot Las Palmas. Valencias odds gick ner kraftigt inför matchstart.

Valencia gick dock tillbaka i gamla, dåliga hjulspår. En klart suspekt prestation gav en logisk 1-3-förlust. Som så många gånger förut var Valencias backlinje undermålig. Valencia kan inte hålla nollan med så många individuella misstag.

Det är inte bara backlinjens kvalitet som är ett bekymmer inför kvällsmatchen. Valencia har fyra nya spelare på frånvarolistan! Alla de fyra berörda spelarna är mer eller mindre viktiga kuggar på mittfältet och i anfallet. Mittfältaren Enzo Perez klev av skadad mot Las Palmas och saknas därför. Övriga tre spelare - mittfältaren Parejo samt anfallarna Munir och Nani - är avstängda.

De fyra nya avbräcken gör att ryggraden i Valencias mittfälts-/anfallsspel försvinner. Visst är nyförvärven Zaza och Orellana tillgängliga för uttagning, men de kommer inte göra stordåd. Sistnämnde Orellana uppges inte ens vara i full matchform (bara aktuell för inhopp). Nej, Valencias elva blir svagare än den som presterade svagt mot Las Palmas.

Valencias troliga startelva: Alves - Gaya, Mangala, Garay, Montoya - Soler, Mario Suarez, Medran - Mina, Zaza, Cancelo.

Eibar är ett bra mycket dugligare gäng än vad deras klubbhistorik signalerar. Laget gjorde det bra redan ifjol och ser ut att även denna säsong säkra kontraktet med bred marginal. Lagets styrka är en robust kollektiv laganda. Eibar kämpar, river och sliter i match efter match.

Eibar kämpade ner Valencia i hemmamötet den 27:e augusti i en 1-0-vinst. Det har sett något sämre ut efter vinteruppehållet än lagets extra fina höst, men förra helgen slog Eibar till med en färsk framgång: 3-1 hemma mot Deportivo La Coruna. Eibar hade 2-0 redan efter en kvart. Sedan spelade laget smart på resultatet och vann okomplicerat. Spelare att hålla ögonen på vs Valencia? Balansmittfältaren Dani Garcia och anfallaren Enrich.

Eibars troliga startelva: Yoel Rodriguez - Capa, Galvez, Lejeune, Arbilla - Dani Garcia, Escalante, Leon, Adrian Gonzalez, Inui - Enrich.

Oddsmarknaden har stirrat blint på lagnamnen i oddsavvägningen. För den neutrale värderaren är det svårt att inte hitta värde i Eibar. Det är ett lag som gjort en bättre helhetssäsong, som spelade bättre i senaste omgången och som kan dra nytta av motståndarlagets fyra färska frånvarominus. Det är obegripligt att marknadsoddsen värderar Valencias vinstchans till över 50%. Min egen värdering är 42-29-29%. Delikat spelvärde i +0.50 (=X2) till 2.01.

Fotboll

Valencia – Eibar

 • Postad:
  04 feb 2017
  06:29
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.50 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,01
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  04 feb 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2017-02-05 00:41

Tack för uppmuntrande ord, DIAMANTEN!

DIAMANTEN 2017-02-05 00:13

Grymt spel.bra jobbat!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td