Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Barys Astana – Dinamo Riga

Barys Astana kan tidigt på söndagen säkra slutspelsbiljetten och dessutom skaffa sig ett litet skott på hemmafördelen - svårt att se annat än en dominant insats mot svaga Dinamo Riga.

Barys vann här hemma i Kazakstan mot Dinamo Minsk med 5-1 senast, en absolut nyckelseger efter några knappa förluster mot streckkonkurrenter innan dess. Bochenski visade vägen, han och Dawes är ruskigt dominanta. Barys har ett ganska roligt bygge, importerna håller överlag hög klass och den inhemska stommen funkar. Högsta möjliga motivation och jättebra chans för toppkedjan att visa vägen och ha kul.

Dinamo Riga spelar ju bara av säsongen, hakades även direkt och är solklart västjumbo. Har väl ändå hållit ihop hyggligt men bortainsatserna mot Yekaterinburg och Yugra i veckan har varit ganska trötta och överlag är bortasiffrorna kraftigt underkända.

Barys vann bortamötet nyligen med 3-2 och brukar trivas ypperligt mot Riga. Detta ska bli enkelriktat värre och det är lätt att lita på utdelningen för Dawes & Co. Barys med -1,5 är helt rätt här.
Ishockey

Barys Astana – Dinamo Riga

 • Postad:
  04 feb 2017
  22:33
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 -1.5
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,93
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  05 feb 2017
  12:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: Ryssland
 • Liga: KHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td