Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Boston – Toronto

Boston är hett och bra nu - gästas inatt av ett Toronto som börjat gunga och det är läge att gå på Bruins och mål.

Klart bra försök av Boston i Washington senast, 2-3-målet i absolut slutet av mittperioden sved. 3-5-torsk till slut. Tre bra segrar innan dess och god produktion. Marchand brinner och det är "hans" prägel på Boston nu, ett gott tecken. Borgar för intensitet och tryck. Fortfarande sist (!) i östra hemmatabellen men det har definitivt blivit bättre, klart bra i segern mot Pittsburgh i senaste hemmamatchen.

Toronto har varit roliga att följa men nu är man på tuff tripp. Blev manglat i första perioden i Dallas och kraschade sedan i mittakten i St Louis - oroväckande typer av förluster för ett Toronto som ju annars tvättat bort den typen av insatser på ett bra sätt. Nu kan det kan börja gunga och ledarskapet i laget, med Matthews i spetsen, testas. Känns inte hundra.

Dubbla 4-1-segrar för Toronto tidigare men nu är båda lagen i nya faser och det här ska Boston kunna dra iväg med. Överspelet är gjutet och smidiga hemmasiffror är kul att testa.
Ishockey

Boston – Toronto

 • Postad:
  04 feb 2017
  22:05
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: ÖVER 5.5
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,85
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  05 feb 2017
  01:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-04 22:15

Vill verkligen inte gnälla på folk som lägger ut spel...... Men, detta känns mer som farsans "tips" än en rek. Har vi någon statistik att luta oss mot bl.a.?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td