Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester City – Swansea

Bra kläm på Clements underskattade manskap!

De två formmässigt högtflygande lagen Manchester City-Swansea kickar igång engelska fotbollen klockan 14:30. Båda lagen har som helhet varit besvikelser, men trendkurvorna pekar solklart uppåt. Vilket lags frammarsch ska bromsa?

Förväntningarna är som alltid höga på Man City som dock bara ligger på en femteplacering i ligan. Det är dåligt för ett lag som var titelfavorit inför säsongen och coachas av vinstvana Pep Guardiola. Man City var i spillror så sent som för tre veckor sedan när laget åkte på säsongens femte förlust i 0-4 mot Everton. Det har dock följts av tre bra prestationer: 2-2 med mersmak mot Tottenham, 3-0 borta mot Crystal Palace i FA-cupen och 4-0 borta mot West Ham i ligan.

Man Citys val att bänka Aguero i tisdagens storvinst mot West Ham blev ett oväntat lyckodrag. Laget gjorde alla fyra målen innan Aguero byttes in i 73:e minuten, inklusive ett mål av nyförvärvet Gabriel Jesus i dennes första start. Segersiffrorna bör emellertid inte överskattas. West Hams defensiv var katastrofal. Man City fick öppna kontringslägen staplade på varandra genom naiv positionering och slarvigt passningsspel av ett ostrukturerat West Ham.

Swansea har blivit ett välorganiserat lag på rekordtid under nye Paul Clements coachning. Laget föll oförtjänt stort i Clements första riktiga ligamatch på tränarbänken mot Arsenal (0-4), men sedan blev det full pott i 3-2 borta mot Liverpool respektive senaste 2-1 hemma mot Southampton.

Clement har på några veckor gjort ett lag av den brokiga samling spelare föregångaren Bob Bradley aldrig fick pli på, trots många veckors försök. Det verkar också som att nyckelspelaren Sigurdsson har fått en nytändning med tre poäng (två mål, ett målpass) på två senaste matcherna. Mycket nyttigt! Nyförvärv som svensken Martin Olsson (suverän mot Liverpool) och Narsingh (målpass mot Southampton) drar också fina strån till stacken.

Manchester City är givetvis det bättre laget och hemmamäktigt, men precis som i de senaste matcherna oddssätter marknaden Swansea som Swansea under Bradley. Faktum är att alla som sett Swansea under Clement kan intyga att det är ett pånyttfött lag. Swansea bevisade mot Liverpool att laget kan bemästra toppmotstånd på bortaplan med stor handikappskillnad. Gällande Asian Hcp +2.0 till 1.91 är generöst erbjudet. Vi får alltså en "försäkring" med insatsen tillbaka om Man City 2-målsvinner samtidigt som det blir full vinst om Man City vinner med ett mål, kryss eller bortavinst. Taget!

Fotboll

Manchester City – Swansea

 • Postad:
  05 feb 2017
  03:31
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +2.0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,91
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  05 feb 2017
  14:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td