Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Spel Nr1:

Celtics - Clippers = OVER 214 @ 1.40
Thunder - Blazers = OVER 209 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Som jag skrev i senaste reken så är Clippers offensiv mycket bättre med Griffin i laget och han blir bara bättre och bättre för varje match. Han hade 12 poäng i comebacken efter skada och har sedan ökat varje match med 20, 29 och 31 senast när laget gjorde hela 120 poäng. Senaste 6 matcherna för Clippers har samtliga nått minst 220 poäng och mot offensiva Celtics så borde det vara goda chanser att denna highscoring trenden fortsätter.

Celtics är också dom väldigt highscorig och i 21 av lagets 23 senaste matcher så har båda lagen i matchen nått 100+ poäng. Dom två gångerna det inte blivit 100+ för båda lagen så har motståndaren till Celtics nått 98 poäng så väldigt nära även där. Samtliga matcher har såklart nått klart över 200+ poäng. Celtics har 6 raka segrar där man snittat 115.8 poäng framåt och mot Clippers ser jag inte hur det ska bli någon förändring.

Clippers spelar mycket mer offensivt med Griffin i laget eftersom han lätt kan göra 30+ poäng. Celtics har ligans näst bästa scorer i Thomas som snittar 29.9 poäng per match denna säsongen men har varit ännu hetare på slutet då han gjort 37, 41, 44 och 38 poäng i senaste 4 matcherna. Båda lagen är offensivt inriktade och gör nästan alltid 100+ samtidigt som man släpper till mycket bakåt så det är goda chanser att denna går klart över 220 tror jag.


----------------------------------------------------------

Både Thunder och Blazers blandar och ger en hel del men man vill i regel försöka spela offensiv basket. Thunder spelade riktigt bra senast när man slog tuffa Grizzlies med 112-104 och på hemmaplan så är man riktigt offensiva då man nästan alltid gör 100+ poäng.

Blazers har en av ligans sämsta defensiver men kan göra en hel del poäng framåt vilket såklart bäddar för höga scorer i matcherna. Jag tror inte man kommer kunna göra något åt Thunder på bortaplan utan man lär släppa in runt sitt snitt på 109.9 poäng bakåt per match vilket gör att man måste leverera framåt för att ha någon chans. 5 av lagets 6 senaste matcher har gått över denna linan, missen stannade på 203 så inte långt ifrån.

Lagen möttes hela 4 gånger under 2016, 3 möten från förra säsongen och 1 denna säsong. Totalerna i dessa matcherna har stannat på 225, 222, 235 och 209 poäng. Thunder gör ofta mycket poäng på hemmaplan och mot klena Blazers så lär man nå 110+ och Blazers kan springa med och göra en hel del poäng själva vilket bäddar för en hög score i denna matchen tror jag!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

 • Postad:
  05 feb 2017
  17:50
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  05 feb 2017
  20:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td