Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Sociedad – Osasuna

Ruskväder i Baskien bidrar till målsnål utgång?

Två La Liga-matcher har blivit inställda denna helg (Deportivo La Coruna-Real Betis + Celta Vigo-Real Madrid) på grund av stormväder. Det kan vara nyttigt att kolla väderrapporterna kring övriga matcher. Sagt och gjort. Jag har hittat ett tidigt väderfynd i en av söndagsmatcherna. Oddset är oförändrat, d.v.s. det går att förvänta oddssänkningar när vädernyheterna framöver sprider sig till allmänheten.

Rivalbetonade mötet mellan Real Sociedad och Osasuna (cirka 8 mil i avståndsskillnad) kommer att spelas under ruskiga förhållanden 18:30-20:15. Om man ska tro de senaste prognoserna drar det igång rejäla regnskurar från 14-snåret och fram till omkring 20-tiden. Det ska inkludera kraftiga vindar - betydligt blåsigare än vad som tillhör det normala vid fotbollsmatcher.

Vi som kan Real Sociedads hemmaplan Anoeta vet vad dåligt väder betyder. Arenan är redan i utgångspunkten en allt annat än optimal arena för het stämning. Läktarna är långt ifrån planen. Vid låg publiksiffra blir atmosfären ännu sämre och det känns snarare som att se Superettan än La Liga.

En annan och värre sak med den förutspådda ministormen är att Sociedad får svårigheter att spela det sedvanliga höjdinläggsspelet. Laget gillar normalt att skicka iväg inlägg mot nickstarka anfallaren Willian José. Vid mycket blåst/regn kommer det förmodligen bli klart svårare att hitta rätt med höjdbollarna.

Osasuna är å sin sida ett bottenlag som vet att en poäng är en framgång. Laget har redan kryssat hela fyra av fem tävlingsmatcher efter tränarbytet för ett tag sedan. Räknar man bort sensationella 3-4 mot Sevilla har det varit flera Under-matchbilder från ett Osasuna som gärna mönstrar 5-backslinje.

Som om ovanstående inte var tillräckliga skäl för målsnålt finns det även truppnyheter i samma riktning. Osasunas anfallare Oriol Riera har en ny skada som försvagar offensiven. Defensiven förstärks å andra sidan av att målvakten Sirigu (ex-PSG) förväntas startdebutera för gästerna.

Real Sociedads troliga startelva: Trolig startelva: Rulli - Yuri Berchiche, Mikel Gonzalez, Navas, Zaldua - Prieto, Illaramendi, Zurutuza - Oyarzabal, José Willian, Vela.

Osasunas troliga startelva: Sirigu - Alex Berenguer, U Garcia, Oier, D Garcia, Clerc - Fausto, Causic, Torres - Kodro, Leo.

Jag värderar att det borde vara ungefär jämna odds på Under 2.50 mål. Det finns i skrivande stund attraktiva linan Under 3.00 mål (insatsen tillbaka om målantalet blir exakt tre mål) till delikata 1.84. Greppa oddset genast och vänta sedan in övriga marknadens agerande när vädernyheterna räknas in!

Fotboll

Real Sociedad – Osasuna

 • Postad:
  05 feb 2017
  05:29
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: UNDER 3.0 mål
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,84
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  05 feb 2017
  18:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Svalle 2017-02-05 11:57

Tack för intressant och förhoppningsvis värdefull information!?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td