Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Atlanta Falcons – New England Patriots

Spel Nr1:

Patriots -3 @ 2.11 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Kort motivering:

Vi har skrivit massor om dessa lagen genom slutspelet som ni kan gå tillbaka och läsa om i forumet om ni är intresserade. Därför tar vi inget om lagens säsonger eller styrkor generellt eftersom det har vi redan gjort. Här går vi istället in lite kort på vad som gör att vi anser detta spelet är bra.

Falcons har mött skadedrabbade försvar så här långt och därför kunnat leverera offensivt. Patriots försvar lyckas alltid hitta ett sätt att sätta käppar i hjulet på motståndarna, det såg vi senast när dom stängde ner Steelers lysande offensiv ganska rejält. Patriots kommer säkert antingen stänga ner Jones eller jaga livet ur Ryan så han inte får den tiden han behöver. Belichick och hans coachinstaff brukar alltid hitta en gameplan som stör motståndaren och nu när dom har haft 2 veckor på sig att förbereda sig så bör det finnas flera ess i rockärmen.

Falcons försvar är ganska dåligt och Patriots har ju en av ligans bästa offensiver tillsammans med just Falcons men skillnaden är ju att Falcons försvar ofta har problem men Patriots försvar är det laget som släppt in minst poäng i hela ligan. Patriots starkare försvar gör att man bör kunna ha fördelen i denna matchen tror vi och linan är låg.


BOL!
Amerikansk Fotboll

Atlanta Falcons – New England Patriots

 • Postad:
  05 feb 2017
  23:05
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -3
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,11
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  06 feb 2017
  00:30
 • Sport: Amerikansk Fotboll
 • Land: USA
 • Liga: NFL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td