Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Love Palema – Övriga

Mantorp lopp 9:
Vi har gått igenom omgång och hittat en riktigt bra vinnare i V64 avslutningen där vi tycker att 4 Love Palema har en bra uppgift på förhand. Hästen är snabb ut och vi är helt inne på att körande Linus Svensson tidigt placerar "Love" i spets, sedan leder detta från start till mål. Vi spelar till 2.85 och spikar på V64, utan att tveka!
Hela vägen Linus!
Trav

Love Palema – Övriga

 • Postad:
  06 feb 2017
  15:34
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,85
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  06 feb 2017
  21:13
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

zarre 2017-02-06 16:56

Jag tror oxå att den vinner
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td