Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Spel Nr1:

Wolves - Heat = OVER 197 @ 1.40
Nuggets - Mavericks = OVER 206.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Heat är ligans hetaste lag för stunden med 10 raka vinster och man har faktiskt slagit en hel del bra lag under tiden. Vad är det som gjort att laget kunnat vinna så mycket? Jo det är främst att offensiven har levererat rejält. Tidigare under säsongen har man snittat under 100 poäng framåt per match, under vinststreaken är det snittet på 109.2 poäng och senaste 4 matcherna har offensiven varit ännu bättre med 125, 116, 104 och 116 poäng gjorda framåt. Wolves defensiv är inget att hurra för så jag tror det är goda chanser för Heats offensiv att fortsätta leverera.

Wolves är highscoring och har nu 10 raka matcher som nått minst 206 poäng. Totalt blir det 20 slutscorer för lagen i dessa 10 matcherna och 18 är på 100+, dom två scorerna som stannat under är när Wolves själva gjort 97 ovh 99 i matcher som ändå gått klar över denna linan.

Lagen har inte mötts denna säsongen förutom på försäsongen då det blev 197 och 209 poäng. Heat är glödheta och bör ge Wolves 11:e matchen i rad där som släpper till 100+ och Wolves offensiv brukar ofta göra 100+ själva. Linan är låg för Heat kan vara defensiva men det har man inte alls varit under senaste veckorna när man spelat lysande basket och eftersom Wolves nästan alltid är offensiva och har höga scorer i sina matchen så tror jag det är goda chanser att denna linan klaras enkelt.


-----------------------------------------

Nuggets är enda laget i ligan som snittar 110+ både framåt och bakåt så man kan nästa alltid räkna med att det blir en hög score i Nuggets matcher. På slutet har man varit ännu mer highscoring då snittet senaste 6 matcherna är 232 poäng per match. Så Nuggets är det ingen tvekan om vad man oftast får ut av.

Frågan blir mer vad Mavericks kan leverera? Även dom har varit mer highscoring än normalt på slutet då man gjort minst 103 poäng framåt i 7 av sina 8 senaste matcher, missen stannade på 98 poäng när totalen ändå gick över denna linan.

Mavericks spelar ganska bra offensivt för stunden och mot Nuggets blir det alltid åka av vilket gör att jag anser att det är mycket goda chanser att vi är närmare Nuggets snitt på 222 än Mavericks på 197.8 i denna matchen. Att Nuggets har hemmaplan är också en faktor som ökar chansen att dom bestämmer matchbilden vilket isf blir med högt tempo och hög score.

Lagen har mötts 2 gånger denna säsongen, 204 poäng blev det i Dallas, 224 poäng blev det i Denver!BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

 • Postad:
  06 feb 2017
  23:07
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  07 feb 2017
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td