Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Washington Wizards – Cleveland Cavaliers

Spel Nr4:

Cavaliers -3.5 @ 2.75 (williamhill) ... Insats: 4 Units


Kort motivering:

Wizards har spelat riktigt bra en längre tid nu men dagens motståndare är på en annan nivå vilket gör att jag anser att detta oddset är riktigt bra.

Cavaliers har haft en del skadeproblem på slutet men börjar nu bli helt friska. Love gjorde comeback senast och var lysande med 23 poäng och 16 returer när man slog Knicks på bortaplan. Irving missade den matchen men ska enligt uppgifter vara tillbaka idag vilket gör lagets stjärntrio återigen är intakt och då är man utan tvekan bäst i east.

Lagen möttes i början av säsongen då Cavaliers vann med 11 poäng på bortaplan. Ett Cavaliers med alla tunga namn med ska vara favorit i alla matcher i east och jag tycker detta oddset är alldeles för bra för att låta bli!BOL!
Basket

Washington Wizards – Cleveland Cavaliers

 • Postad:
  06 feb 2017
  23:23
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -3.5
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,75
 • Bolag: williamhill
 • Datum:
  07 feb 2017
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td