Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Alaves – Celta Vigo

Alaves fortsätter att övertyga - säkrar finalplats ikväll?

På onsdagskvällen ska det avgöras vilket lag av Alaves eller Celta Vigo som gör Barcelona sällskap i Copa del Rey-finalen. Det är en gyllene chans för lagen som suktar efter final.

Efter 0-0 i möte ett har Celta Vigo en liten fördel för att de inte släppte in mål och bortamål räknas. Jag hävdar dock att oddset på Alaves att kvalificera sig till final - 2.42 - är ett par tiondelar för högt och bör plockas. Alaves vanliga Asian Handicap-odds har sjunkit drygt en tiondel under kvällen (från cirka Hcp 0 @2.02 till Hcp 0 @1.90), men oddset på Alaves To Advance hos Pinnacle är än så länge oförändrat vid nuvarande nivån 2.42.

Alaves vilade nio startspelare i helgens ligamatch mot Sporting Gijon, vilket var en övertydlig demonstration kring hur viktig den här semifinal mot Celta Vigo är. Trots en reservbetonad startelva gjorde Alaves en urstark prestation och bortavann med 4-2. Det bekräftade tidigare intrycket om Alaves läckra form. Innan laget klarade 0-0 borta mot Celta Vigo i möte ett spelade Alaves ut Atletico Madrid efter noter i en annan 0-0-match här hemma i ligan. Jag skojar inte: Alaves vann en stor merpart av närkamperna och var klart närmast vinst. Laget har bara en förlust på 16 senaste tävlingsmatcherna.

Celta Vigo spelade ingen ligamatch gångna helgen. Lagets tilltänkta ligamatch mot Real Madrid blåste bort med vinden och blev inställd p.g.a. stormvädret. Många tänker instinktivt att det var en fördel för Celta Vigo, men särskilt stor fördel är det inte. Även om matchen hade spelats hade de använt reserver (liknande som Alaves gjorde). Stormvädret gjorde i övrigt att Celta Vigos träningar före/under helgen stördes. Att inte träna normalt veckan inför en sådan här viktig semifinalmatch är faktiskt ett litet minus för Celta Vigo.

Det fanns inget i första mötet som vittnade om någon större klasskillnad mellan lagen. Matchen slutade ganska rättvist 0-0. Nu har det formstarka Alaves hemmafördelen och det kan mycket väl bli tungan på vågen.

Marknaden har underskattat Alaves flera gånger förut och laget är återigen underskattat - i synnerhet på To Advance-marknaden där Pinnacle alltså inte har sänkt oddset i rätt takt. Alaves till 2.42 är en gjuten investering!

Fotboll

Alaves – Celta Vigo

  • Postad:
    08 feb 2017
    19:45
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 To Advance
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,42
  • Info: Bäst av två matcher, att gå vidare
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    08 feb 2017
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Copa del Rey
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td