Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Nashville – Vancouver

Nashville sköt blankt hemma mot Detroit senast men formintrycket är definitivt lovande - när Vancouver nu gästar kommer utdelningen.

Klassbacken Josi var tillbaka senast och Nashvilles halvtuffa skadeperiod är därmed över. Har klättrat över strecket efter åtta segrar på de tolv senaste och även om marginalen fortfarande är tunn är det svårt att se annat än att ett friskt, högkapabelt Nashville etablerar sig på rätt sida. 0-1 mot Detroit senast kom överraskande men kunde lätt sorteras in under kategorin snöpliga förluster. 42 skott på mål. Hemmaspelet har överlag blivit bättre.

För Vancouver har luckan upp till strecket vuxit och det förvånar inte det minsta. Förra veckan innehöll solklara hemmaförluster mot Sharks och Minnesota, blev tydligt att Vancouver är minst storleken mindre än den typen av motstånd. 10 insläppta på de matcherna och det är en oroväckande trend - Vancouver behöver tighta matcher för att kunna plocka poäng, kan sällan svara upp i öppnare matcher. Hade säsongens bästa period kring årsskiftet men det var både tacksamt schema och ganska uppenbart stolpe-in. Har kommit ner på jorden igen och är på väg att hängas av för gott.

På två möten i januari plussade Vancouver, 3-2 i poäng, men det var under Vancouvers "poängperiod" och det kunde definitivt slutat annorlunda. Nashville har vuxit och frisknat till sedan dess och kan mobilisera dubbel revanschlust här: dels för Detroit-matchen, dels för tidigare Vancouver-möten. Lätt att tro på ett hett Nashville från start och är Vancouver på liknande nivå som i helgen går detta enkelt för hemmalaget. 1.89 är ett generöst hemmaodds.
Ishockey

Nashville – Vancouver

 • Postad:
  07 feb 2017
  12:03
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 1
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,89
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  08 feb 2017
  02:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-07 19:44

Sunt tips, tack .....Dock ruskigt rädd för X.....Vancouver har varit mitt personliga spöke senaste 3 säsongerna. Önskar alla lycka till!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td