Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Navaronne – Övriga

Bergsåker lopp 6:
Vi har gått igenom omgången och hittat en bra vinnare redan i den första avdelningen där vi tycker att 6 Navaronne har toppchans. Hästen har visat bra form på slutet och skulle man hitta till ledningen i ett tidigt skede, vilket inte är helt omöjligt tror vi loppet är över. Vi tycker ändå att han har god chans att plocka ner dessa från utvändig om ledaren. Vi kliver in med 4 units till 4.25, utan att tveka!
Trav

Navaronne – Övriga

 • Postad:
  08 feb 2017
  12:29
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 4,25
 • Bolag: Racbets
 • Datum:
  08 feb 2017
  20:30
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2017-02-08 17:27

Ryggar

zarre 2017-02-08 14:12

Spets och slut
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td