Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

SSK – Björklöven

Södertälje ska mest bara spela av återstående tio matcher av Hockeyallsvenskan, sedan väntar kval. På sistone har man mestadels sett ut som ett uppgivet lag och när Björklöven nu gästar ska nionde raka förlusten vara ett faktum.

SSK har egentligen varit svagt hela säsongen och jumboplaceringen är ju inte ett dugg oväntad, satsningen på att i stora drag behålla fjolårets Div 1-trupp kändes något naiv. Fick upp lite hopp i december men har sedan varit iskallt. Åtta raka nollpoängare och SSK har knappt ens varit nära. Hemmaisen hjälper inte laget: i 12 av 20 hemmamatcher har SSK stannat på 0 eller 1 mål... Moralen är låg och det ryktas om en del gny i leden.

Björklöven är väl inte heller landets mest harmoniska hockeylag men här finns ju åtminstone hopp om livet: går en hård kamp mot Västerås om att slippa kval. Genomförde nyligen säsongens andra tränarbyte och sedan Fagervall tog över har defensiven blivit bättre. Vann strongt nere i Tingsryd (3-1) och var nära poäng hemma mot AIK (0-2) senast. Målskyttet normalt sett inget problem och ikväll återkommer Lindqvist och Murphy. Högberg faller bort på backplats men Löven känns utan tvekan lite stadigare än tidigare och mot seriens solklart sämsta offensiv ska man kunna freda sig. Vann 3-0 här i höstas.

Här säger Löven-budgeten givetvis tre poäng och det vore rent svagt att bränna mot slagpåsen. Två hemska formrader men ändå olika lägen och olika trender. Björklöven till 2,20 är riktigt bra och 3,00 på flermålssegern provas också.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

SSK – Björklöven

  • Datum:
    08 feb 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Hockeyallsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td