Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Västerås – Almtuna

Markant uppryckning av Västerås sedan årsskiftet - att laget står som underdog hemma mot Almtuna ser märkligt ut.

Torsk uppe i Timrå senast efter ett tidigt ras men det ändrar inte formintrycket nämnvärt. Västerås mötte seriens kanske hetaste lag och fick värsta tänkbara start. Lade sig åtminstone inte ner och tvärdog efter den hemska första perioden. Här hemma har laget slagit AIK, Björklöven och tabelltvåan Karlskoga på bra sätt den senaste tiden och lätt överdrivet är Västerås som ett nytt lag sedan årsskiftet. Har "accepterat läget" och definitivt visat sig redo att kriga för kontraktet. Går ju en vild strid mot Björklöven om att slippa undan kvalspel.

Gästas nu av svänggänget Almtuna, som fortsätter den ytterst målrika perioden. Har fått till några riktigt snygga träffar men också bjudit på mycket, som hemma mot Mora senast då man tidigt var ett slaget lag (1-5). "Egentligen" har väl Almtuna inte riktigt materialet för denna typ av hockey, ärligt talat överraskande bra produktion på sina håll. Vasse målskytten Blomstrand saknas igen.

Trivs av tradition klart illa i Västerås och här lär Almtuna knappast få sätta sin offensiva prägel. Västerås ses med bra chans att få kontroll på detta och kan man hålla lugnet kommer tillräckligt med chanser att dyka upp. Almtuna har mycket att spela för men får ändå svårt att matcha Västerås-glöden här, absolut nyckelmatch för hemmalaget. Skevt med bortafavorit här, dubbelt på Västerås moneyline är tacksamt.
Ishockey

Västerås – Almtuna

 • Postad:
  08 feb 2017
  14:56
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,00
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  08 feb 2017
  19:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: Sverige
 • Liga: Hockeyallsvenskan
 • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Ace 2017-02-08 23:45

Snyggt, hade ont om tid och slängde iväg lite tv-dollars på dina rekar i allsvenskan.
Keep up the good work and thanks!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td