Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Minus hcp + Under

Spel Nr1:

Celtics -3.5 @ 1.40
76ers - Spurs = UNDER 217 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 8 Units


Kort motivering:

Kings har stora problem inför denna matchen. Sedan tidigare saknas ju Rudy Gay pga skada och lagets enda kvarvarande stjärna Cousins kommer missa dagens match på grund av avstängning. Det gör att det Kings som startar idag består nästan helt av spelare som endast skulle platsat på bänken i Celtics.

Celtics är också i lysande form och har nu vunnit 7 raka matcher samtidigt som man vilat sedan den tidiga matchen i söndags så man bör vara helt fräscha och laddade inför denna matchen.

När lagen möttes i december i Boston så vann Celtics med 97-92 och Gay + Cousins var Kings bästa scorers med 41 poäng tillsammans. Utan dom har jag mycket svårt att se hur man ska hänga med mot ett starkt och utvilat Celtics.


-------------------------------------

Vi spelade stor insats på under mellan Spurs - 76ers för 5 dagar sedan när man möttes i San Antonio. Då fick vi en grundlina på 214 som vi köpte upp till 222 och matchen stannade på 188 poäng. Linan har sjunkit en aning till idag men jag tycker fortfarande den är för hög. För er som är intresserade av en längre analys kring denna matchupen så kan ni gå tillbaka och läsa rekarna.

Spurs spelade en defensiv match mot Grizzlies senast som endast gick till 163 poäng och man har nu hållit motståndarna under 100 poäng i 4 raka matcher.

76ers fina form har lagt sig rejält och man har mycket svårt för stunden. Lagets bästa scorer Embiid saknas fortsatt och utan honom så blir man klart sämre. Man har nu 4 raka förluster där man endast fått till 94.75 poäng framåt i snitt.

Spurs vill inte ge sig in någon fartfylld run and gun basket här som är riskfylld utan man bör sträva efter att spela en liknande match som för 5 dagar sedan där lagets solida försvar leder till en enkel seger och 76ers har för stunden inte formen för att förändra den matchbilden tror jag.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Minus hcp + Under

  • Postad:
    08 feb 2017
    23:40
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,01
  • Bet365
  • Datum:
    09 feb 2017
    01:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td