Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ryssland – Finland

Sweden Hockey Games ikväll - det är Scandinavium som gäller, dock inte mötet Ryssland-Finland som spelas i St Petersburg.

Fin säsong av ryssarna hittills. Var kul att se med ett ungt lag i Karjala Cup där man tog full pott. Mer stjärnspäckat i Channel One Cup på hemmais - torsk mot Sverige där men sedan två segrar. Det är skarpt läge i KHL och det märks verkligen på truppen ikväll: så gott som varenda storstjärna har fått ledigt. Förbundskaptenen Znaroks coachar även SKA St Petersburg - att han givit det tunga artilleriet därifrån ledigt är ju inte direkt oväntat. Det ryska urvalet är ju dock ganska mäktigt och den unga truppen (blott 22,7 år i medelålder) innehåller gott om spännande material som här får en trevlig chans att visa upp sig. Liknande upplägg som i Karjala och då såg Ryssland mer suget ut än vad man brukar göra i dessa turneringar - lätt att tro på någonting liknande denna gång, mycket fart i truppen och det är ofta nyckeln i dessa turneringar.

Även Finland ser fattigt ut på pappret - och här är ju urvalet inte alls lika gott. När Ryssland ändå ställer upp med starka KHL-spelare har Finland plockat ihop spelare från den ganska torftiga inhemska ligan. KHL-klubben Jokerit, som hade kunnat bidra med minst en handfull bra namn, är mitt uppe i slutspelsrace och därifrån finns inga spelare med. Noterbart är att Finland har åtta spelare topp-100 i KHL:s poängliga - inte en enda av dessa finns med. Givetvis finns klass i den finska truppen, som keepern Koskinen, Växjös Palola och lille, läckre Haapala, men helheten skrämmer inte och få av dessa kommer att spela VM till våren.

Dubbla segrar för Ryssland tidigare under säsongen (5-1, 4-3) och givet ställningstagande ikväll, på hemmaisen. 1.85 är snällt.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Ryssland – Finland

  • Datum:
    09 feb 2017
    17:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: Landskamp
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jonjo757 2017-02-09 15:14

rekat,
tydligt på betfair marknaden vad folk tror, 1,25 på ryssland
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td