Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Almtuna – Pantern

Att gå emot Almtuna senast var klockrent - klart intressant med repris när Pantern ikväll gästar.

Almtuna var tidigt ett slaget lag i Västerås senast. Kvickt 0-2-underläge och dålig energi, ett stabilt Västerås kunde enkelt stänga matchen och 3-0-vinna. 1-5 hemma mot Mora innan dess och läget i truppen är rörigt. Vasse målskytten Blomstrand saknas igen och senast var även Trettnes, Milton, Lindström och Sandin borta av olika anledningar - samma läge rapporteras nu och det är avbräck. Almtuna har ju överlag varit frejdigt och väldigt målglatt en längre tid. Bara 3 mål i förra matchen alltså - men innan dess 15 raka med minst 5 mål, nästan uteslutande med klar marginal. Efter bottennappen på slutet pratar Almtuna nu om energi och sämre än senast blir det inte - men man har gått bort sig ett antal gånger och riskerar att göra det igen.

Det är ju stabila Pantrar som kommer på besök. Vann jätteviktigt mot Timrå senast, 4-1 hemma efter att ha gått ifrån i slutperioden och visat styrka. Är nu trea igen och har ett långskott på andraplatsen - nio pinnar upp men det återstående schemat ser ganska förmånligt ut. Vasse Persson faller bort ikväll men Bryggman, som varit hos Malmö, är med igen och klasspelaren Nyström återkommer. Pantern har brustit i några bortamatcher på sistone men har 9-0 i poäng på Almtuna denna säsong och ska passa bra igen.

Hemmafavören finns förstås där men är inte massiv (35 hemmapoäng för Almtuna, 31 bortapoäng för Pantern) och det klara favoritskapet för ett lätt överskattat och ganska sargat Almtuna är bara märkligt. 2,75 på Pantern moneyline är mycket gott. Ö 5,0-lina med Almtuna inblandat är också tacksamt. Drygt 7 mål i snitt i hemmamatcherna efter jul, 6 mål i snitt i Panterns bortamatcher efter jul.
Ishockey

Almtuna – Pantern

  • Postad:
    10 feb 2017
    10:38
  • Rekare: Hockeybet
  • Spel: 2 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,75
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    10 feb 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Hockeyallsvenskan
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

perry 2017-02-10 14:16

Lustigt att oddset sjunker på hemmalaget dock. Skulle tro att det lär vända ganska kraftigt närmare matchstart.

perry 2017-02-10 14:16

Håller helt med här. Almtuna har det kämpigt mot Pantern och Almtunas form och bortfall gör detta till ett klockrent spel. Bra rek!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td