Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Buffalo – Anaheim

Sur roadtrip för Anaheim hittills - bra läge att studsa upp när man nu gästar Buffalo.

Anaheim var ingenting extra nere i Florida och Tampa men spelade åtminstone ganska jämna matcher. Steppade upp mot Rangers senast och gjorde en ganska övertygande insatser - ändå torsk med 1-4, knäcktes i mångt och mycket av Lundqvist där. Tre raka förluster - längre så har förlustsviterna inte blivit sedan säsongsstarten och jätteviktigt att slå tillbaka inatt, i synnerhet då Anaheim sedan ska vidare till svettiga Washington och Minnesota innan man får åka hem...

Buffalo kommer från en av NHL-säsongens skönaste vändningar. Släppte in 1-4 hemma mot San Jose en bit in i slutperioden men reste sig och stod till slut som suddensegrare. Givetvis snyggt men framförallt svagt av San Jose. Klen insats av Buffalo mot Devils innan dess och Buffalo har haft svårt att följa upp positiva insatser. Väger lite lätt. Hemmaraden är snygg nu men man har mött en bunt ganska kalla gäng.

Ett riktigt bra Anaheim att vänta här, en liknande insats som mot Rangers senast ska räcka. Få lag kan vara lika tunga som Anaheim och det ska ge effekt här. Givet ställningstagande för bortaoddset här!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Buffalo – Anaheim

  • Datum:
    10 feb 2017
    01:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td