Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Oskarshamn – Timrå

Oskarshamn var riktigt bra senast men sköt blankt - gästas nu av ett Timrå som har tuffa förutsättningar och här gillas läget för hemmalaget.

Oskarshamn torskade med 0-1 efter sudden mot tabelltvåan Karlskoga här hemma i onsdags men det var missvisande. Oskars började lite svagt men var sedan det dominanta laget mest hela vägen. Skotten 41-22 ljög inte, knäcktes av seriens kanske bäste keeper. Det var tredje raka enpoängaren för Oskarshamn och utdelningen på sistone har onekligen varit bitter, kunde lika gärna vunnit samtliga matcher. Poäng i sju raka vittnar ju ändå om stabil och bra form och duon Deschamps och Ågren går knappast poänglösa särskilt länge till. Helt okej truppsituation även om Svensson saknas igen.

Tuffare läge för Timrå, som på kort tid fått Persson och Westin skadade och dessutom har Stene på norskt landslagsuppdrag. Tre ganska nyttiga pjäser och ansvaret på lagets unga stjärnor Dahlén och Pettersson växer ytterligare, kan vara ganska tufft att axla denna årstid. Har värvat kanadensaren Barnett men han är inte spelklar ikväll. Timrå har varit solklart positivt ganska länge nu men senast tappade man till förlust i slutperioden borta mot Pantern. Väldigt kostsamt, där rök den realistiska chansen på andraplatsen. Att nu, med ganska tunn trupp, åka direkt vidare från Malmö till ett retat Oskarshamn låter som klart utmanande förutsättningar.

Oskarshamn bortaslog Timrå i december och 5-2-vann här i höstas. Hemmalaget står verkligen på tur och når man en liknande prestation som i onsdags ska utdelningen definitivt komma. Har fått vara hemma och ladda samtidigt som Timrå rest. För jämna odds här, givet Oskars-värde till 2.46.
Ishockey

Oskarshamn – Timrå

 • Postad:
  10 feb 2017
  10:08
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,46
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  10 feb 2017
  19:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: Sverige
 • Liga: Hockeyallsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td