Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ottawa – Dallas

Allt skarpare läge för Dallas: sju pinnar upp och luckan får inte växa sig mycket större nu. Intrycket är ändå att formen finns där - spännande läge i Ottawa inatt.

Flera klart bra insatser av Dallas innan All Star-vilan och poängutdelningen kunde och borde blivit ännu bättre. Nu kommer man från tre raka förluster igen och visst torskar man mycket på defensiven och det fortsatt svaga målvaktsspelet. Ändå var det lätt att prata om en del missflyt i hemmaförlusterna mot Chicago och Winnipeg. Förlorade sedan i Toronto men ingen direkt dålig insats där heller. Att Spezza nyligen blev skadad var illa men läget går ändå inte att klaga på och formen kan absolut kallas starkare än raden.

Ottawa kommer från 0-4 i Buffalo och hemska 0-6 hemma mot St Louis. Lät det rinna iväg senast, inte särskilt snyggt. Ganska stökig målvaktssituation här också - ser ut att gå med Condon inatt och denne har onekligen kommit ner på jorden. Ottawas mer defensiva approach denna säsong har ju överlag burit frukt men när man nu börjat vingla är man ganska illa ute.

Dallas har vunnit åtta av de nio senaste mot Ottawa och kommer hit vid ett bra läge, Ottawa har torskat fyra av fem här hemma på slutet och detta ska Dallas kunna ta tillvara på. Öppen match och värdet tveklöst på Dallas. Med Dallas, seriens tredje målrikaste lag, är Över ofta nära till hands. Oro i bägge burarna här, målspelet gillas också.
Ishockey

Ottawa – Dallas

 • Postad:
  09 feb 2017
  13:54
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,07
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  10 feb 2017
  01:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td