Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rangers – Nashville

Ganska tacksam formrad för Rangers - intressant läge att gå emot när Nashville nu gästar.

Nashville gjorde jobbet hemma mot Vancouver senast. Ingen toppinsats men ganska stabilt, skönt efter den klart bittra 0-1-förlusten mot Detroit innan dess. Fiddler debuterade senast, smart värvning som ytterligare stärker bredden. Nashville har en stark månad i ryggen och har bland annat löst bortamatcher i Minnesota och Edmonton. Är på väg att etablera sig på rätt sida strecket, där man ju i sanning hör hemma vid sunda vätskor. Har haft en del skadetrassel men det är avklarat sedan en tid tillbaka.

Gästar nu ett Rangers som har tre raka segrar bakom sig - dock föga imponerande sådana. 4-1 mot Anaheim senast men det var klart missvisande siffror. 20-44 i skott sade mer om matchbilden. Lundqvist var stark och börjar lyftas fram men ärligt talat har hans tidigare starka insatser ganska snabbt följts av dippar... Här hemma i MSG har Rangers varit opålitligt en längre tid. 8 segrar, 12 förluster på de 20 senaste. Har straffats rejält vid ett antal tillfällen och varit övermodigt.

Liknande motstånd som senast och Rangers riskerar att hamna illa till här, ska kunna bli en bra match för Nashvilles offensiva backar. Klart svårt att skriva under på Rangers ganska tydliga favoritskap här, rätt rejält Nashville-värde till 2,16!
Ishockey

Rangers – Nashville

 • Postad:
  09 feb 2017
  14:20
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,16
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  10 feb 2017
  01:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td