Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arsenal – Hull

Hull håller halvdant Arsenal från storvinst?

Den tidiga engelska lördagsmatchen spelas emellan ett pressat Arsenal och ett Hull som för första gången för säsongen tar sig an framtiden med viss tillförsikt.

Arsenal har stundtals imponerat stort, men Arsenal är inte Arsenal om inga dippar kommer under säsongens gång. Det är ingen slump att laget ständigt har svårt att "räcka hela vägen" i ligor och cupturneringar. Wenger är ingen titelcoach, vilket visats år efter år.

Arsenal spelade visserligen ganska lovande långa stunder senast mot Chelsea. Laget vägde dock för lätt och avslutade matchen blekt i 1-3-förlusten. Innan dess förlorade Arsenal pinsamt nog med 1-2 här på hemmaplan mot Watford (!). Dubbelförlusterna gör att drömmarna om Premier League-titeln är krasade.

Wenger pratar om att jobba vidare utifrån de nya förutsättningarna, men med Champions League-match mot Bayern München till veckan är det nog få Arsenal-spelare som känner säsongens största engagemang i denna match mot Hull. Varning för ytterligare en medioker prestation.

Hull kämpar för livsviktiga poäng i botten. Nye tränaren, Marco Silva, har lyft bottenlaget till nya höjder. Hull har tagit sju poäng på fyra ligamatcher med Silva, vilket är lika många poäng laget tog på de 18 föregående matcherna!

I senaste omgången tog Hull en läcker skrällvinst med 2-0 hemma mot Liverpool, trots bara 28% bollinnehav. Dessförinnan 0-0 borta mot Manchester United. Nämnvärt är även att Hull hemmaslog samma Manchester United i Ligacupen (även om det inte räckte till avancemang).

Hull har fått in några nyförvärv efter januaris transferfönster och ser spelarmässigt mer slagkraftigt ut. Med både förbättrat tränarläge och förbättrat spelarmaterial har Hull stora möjligheter att utmana ett Arsenal som inte förväntas brinna för uppgiften. Läge att spela Hull med Asian Handicap +1.50 till oddset 2.14, vilket ger full vinstutdelning om Arsenal vinner med ett mål eller Hull tar poäng i matchen.

Fotboll

Arsenal – Hull

  • Postad:
    11 feb 2017
    04:58
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 +1.50 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,14
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    11 feb 2017
    13:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td