Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Liverpool – Tottenham

Vilda visionärer mot gjuten toppklass - Tottenham tar poäng!

Det är viktigt att hamna topp-4 i tabellen (Champions League-plats) så mötet vid klockan 18:30 på lördagskvällen kan i sanning kallas för sexpoängsmatch. Femman Liverpool (46 poäng) tar emot tvåan Tottenham (50 poäng) för fotbollsfest på Anfield.

Framgångarna har varit lätträknade för Liverpool kalenderåret 2017. Det verkar nästan som ett annat lag efter nyår jämfört med före nyår. Det Liverpool som rättvist slog Manchester City på nyårsafton har sedan dess genomfört tio tävlingsmatcher 2017 och vunnit en (1!) enda. Den vinsten var mot Plymouth.

En förklaring bakom den djupa formsvackan är att Liverpool spelade ett väldigt intensivt spel i höstas, ett spel som är svårt att bibehålla under en lång säsong. En annan förklaring är att Liverpool presterade över grundförmågan i höstas. Verkligheten har helt enkelt kommit ikapp Liverpools gällande både för höga ambitioner i spelsättet och kapacitet.

Tränare Klopp gillar man - det är svårt att göra annat som fotbollsälskare - men frågan är om han har nycklarna för att styra skutan rätt. Uttalanden under senaste veckan är knappast förtroendeingivande. Istället för att göra det rimliga - att fokusera 100% på denna match - svävar Klopp iväg i dunkelt framtidssnack. Klopp pratar om att Liverpool har titelchans och ska vinna alla återstående ligamatcher: "In my dreams we can win 14 games. I know how it sounds but I cannot change my dreams and that is what I am working for."

Tottenham har tvärtemot Liverpool en urstark grund att bygga vidare på. Tränare Pochettino behöver inte använda brösttoner när han talar om framtiden. Det mesta Tottenham har gjort på senaste tiden har varit av högsta kvalitet. Laget har 9-2-0 på 11 senaste tävlingsmatcherna.

Det blev 1-0-seger senast hemma mot Middlesbrough i en medioker insats. Tottenham hade trots allt 65% boll, 17-8 i avslut och 11-2 i hörnor - trots att laget inte kom i närheten av den yppersta förmågan. Det är imponerande!

Tottenham brukar ofta få beröm för anfallsspelet med läckra spelartyper som Son, Eriksen, Alli och Kane. Sanningen är att defensiven också är utmärkt. Laget har bara släppt in 7 mål i öppet spel (exklusive fasta situationer) i Premier League, vilket är minst/bäst av alla lag.

Det kompletta Tottenham kommer knappast att sälja sig billigt mot Liverpool. Liverpool vill verkligen bryta formsvackan, men vilja slår förmodligen inte klass. Plocka det delikata plushandikappet +0.25 till generösa @2.00!

Fotboll

Liverpool – Tottenham

  • Postad:
    11 feb 2017
    14:30
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 +0.25 (AH)
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,00
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    11 feb 2017
    18:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td