Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Dubbla ML

Spel Nr1:

Spurs ML @ 1.57
Warriors ML @ 1.27

Totalt odds: 2.05 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Pistons har vunnit några matcher på slutet då man tagit 4 vinster senaste 5 efter en lång period där spelet inte alls såg bra ut. Dock har segrarna varit mot dåliga lag, Pelicans. Wolves, 76ers och Lakers hade inte några nått 20 vinster när man möttes och dagens motståndare Spurs är ju redan uppe i 40 vinster så motståndet nu är på en helt annan nivå.

Spurs kan man skriva hur många superlativ som helst om då man är ett otroligt bra lag och har så varit över lång tid. Det enda som brukar kunna vara faran med Spurs är om dom matchats hårt för då vill gärna coach Popovich vila lite spelare och då kan det bli sämre, dock brukar Spurs bänk ofta kunna skrälla även i dessa lägena. Spurs har matchats väldigt lite på senare tid, endast 4 matcher hittills i februari gör att det inte ska finnas några trötthetstecken i laget i dagsläget.

Spurs har vunnit 6 raka matcher mot Pistons och när lagen möttes tidigare under säsongen så vann Spurs enkelt med 10 poäng. Känns som linan är konstigt låg satt, kanske för att Pistons vunnit lite matcher på slutet men motståndet då är på en låg nivå till skillnad från idag så jag tycker Spurs segerchanser är betydligt högre än oddsen indikerar. Spurs ATS är också mycket bra till denna låga linan!


-----------------------------------------------------------------------


Då var vi inne på världens bästa lag Warriors igen. Återigen så finns det ingen större mening att gå in och tala om hur bra detta laget är för man är överlägset bäst och det blir tjatigt att dra det varje rek. Med Durant i laget så är det här det bästa laget i sett i NBA på mycket länge. Frågan blir då istället att kunna lista ut när och om den oväntade förlusten kommer för Warriors. Så kommer den här?

Enligt mig är chanserna till det väldigt små. Warriors har 44 vinster och 8 förluster, 2 av dessa förlusterna har kommit mot just dagens motståndare Grizzlies. Men då kanske Grizzlies är bättre än Warriors? Inte en chans, Grizzlies har fått till spelet 2 gånger samtidigt som Warriors varit dåliga.

Stor chans att det är dags för revansch här, givetvis vill inte Warriors ha 3 raka förluster mot Grizzlies denna säsongen utan man vill visa var skåpet ska stå i denna matchen. När då chanserna är höga till att Warriors skärpa är på max så är det också mycket goda chanser att man vinner matcherna, oavsett motstånd. Visst är Grizzlies ett kapabelt lag som kan störa giganterna ibland men eftersom Warriors troligen har en stor vilja att vinna här så bör Grizzlies få svårt att räcka till.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Dubbla ML

  • Postad:
    10 feb 2017
    22:54
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,05
  • Bet365
  • Datum:
    11 feb 2017
    01:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td