Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – ML + Over

Spel Nr2:

Heat ML @ 1.40
Wizards - Pacers = OVER 205.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.02 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Ligans hetaste lag med 12 raka vinster går upp mot ligans formsvagaste lag med 11 raka förluster, inget annat lag i ligan har en längre streak än 3 matcher så trenderna här kan inte bli tydligare.

Det är svårt att inte fortsätta gå med Heat så som dom spelar nu. 12 raka vinster är man uppe i där man vunnit många tuffa matcher mot bra lag där man varit underdog. Spelet stämmer otroligt bra på alla sätt och vis.

Idag möter man istället ligans klart sämsta lag i Nets som förlorat 11 raka matcher och endast vunnit 2 av sina senaste 29 matcher.

Lagen har mötts 2 gånger denna säsongen och Heat har vunnit båda. Heat har också vunnit 9 av dom senaste 10 mötena mellan lagen.

Det enda som talar emot detta spelet är att detta är en så kallad trap situation. Enkelt förklarat så finns det ingenting alls som talar för Nets och som vi alla vet så är ju bollen rund och allt kan hända vilket gör att det är då det kan skrälla, när ingen kan förutse det.

Heat kan ta lätt på uppgiften nu när man möter det lättaste motståndet på flera veckor och Nets lyckas ju vinna nån gång var 15:e match och det kan ju vara just idag.

Jag gillar inte att överanalysera såna här trapsituationer utan jag spelar efter vad min modell säger och detta oddset är en gåva på Heat så som laget sett ut på slutet. Springer man in i det helt oväntade så får man bara gilla läget, det finns liksom inga rimliga argument till att spela på Nets här förutom att "det oväntade kan inträffa just denna gången" och att spela på sånt håller ju såklart inte. Heat ML till detta odds med rådande förutsättningar är utan tvekan bra värde, sen är det ju inte säkert att man får utdelning just denna gången.


------------------------------------------


Två riktigt formstarka lag mötts här och jag tror offensiven kommer flöda i denna matchen där linan känns alldeles för låg.

Pacers hade 7 raka vinster innan man senast förlorade mot bästa laget i east Cavaliers med 117-132.

Wizards har vunnit 8 av sina senaste 9 matcher, enda förlusten även för dom mot Cavaliers med 135-140.

Lagen har redan mötts 2 gånger denna säsongen då totalerna landade på 212 och 216 poäng. Lägger man till förra årets möen så har lagen snittat 215.6 poäng över sina senaste 5 möten där 4 haft minst 212 poäng.

Wizards gör nästan alltid 100+ och på hemmaplan mot Pacers ganska klena försvar och up-tempo spel så lär man göra det igen. Pacers har utan tvekan kapacitet att springa med här och båda lagen bör enkelt nå 100+ och då är vi i bra läge för att få in detta spelet!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – ML + Over

  • Postad:
    10 feb 2017
    22:57
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,02
  • Bet365
  • Datum:
    11 feb 2017
    01:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2017-02-11 13:13

Tack ska du ha, blev jackpot även denna gången! =) Trevlig helg!

midcapking 2017-02-10 23:13

Mycket fina tips igår! Vilket som förtjänar du en riktigt trevlig helg och hoppas att du tar dig tid att fortsätta leverera! BOL!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td