Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Betis – Valencia

Bättre Betis möter kroniskt krångligt Valencia

Den spanska fotbollslördagen inleds med match i ligans övre bottenskikt mellan Real Betis och Valencia. Betis har 23 poäng jämfört med Valencias 19 poäng. Knappa poängskillnaden till trots så är det en större ocean i stämningsskillnad.

Betis går in med rejäl spelglädje efter en moralstärkande 1-1-insats hemma mot Barcelona för knappt två veckor sedan. Betis var inte långt ifrån att vinna där, trots att laget stördes av utförliga skadeproblem. Laget fick därefter förra omgångens tilltänkta match mot Deportivo La Coruna inställd.

Viloperioden har varit gynnsam för det tidigare skadesargade Betis. Laget kan nu slussa in flera tidigare saknade spelare. Mittfältarna Brasanac, Jonas Martin respektive anfallaren Antonio Sanabria är tillbaka här jämfört med Barcelona-matchen. Oklart dock om någon av dessa startar då laget presterade så bra senast. Solklart är att bänkalternativen är klart breddade.

Betis troliga startelva: Adan - Durmisi, Mandi, Pezzella, Tosca, Piccini - Ceballos, Petros, Pardo - Ruben Castro, Alex Alegria.

Valencia föll ihop senast i en 0-4-förlust mot Eibar inför hemmafansen på Mestalla. De sista tio minuterna av matchen tömdes läktarna på fans (lämnade i protest) och när matchen var slut var bara en bråkdel kvar. Blytungt läge för Valencia som är inne på tredje huvudtränaren för säsongen och har ett spelarmaterial som genomgående har underpresterat under allas ledning.

Visst vann Valencia två raka vinster i mitten av januari, men spelmässigt sett var ingen av de vinsterna speciellt imponerande. Det var mycket mer "marginalerna på Valencias sida" än några definitiva uppryckningssegrar.

Valencia har stora truppförändringar inför denna match. Positivt är att mittfältaren Parejo samt anfallarna Nani och Munir är tillbaka efter avstängningar. Skadade mittfältaren Enzo Perez och anfallaren Rodrigo saknas emellertid fortfarande. Dessutom kommer viktige mittbacken Garay och reservmittfältaren Carlos Soler avtjäna en match på botbänken mot Betis.

Sammantaget så ser Valencias elva lie bättre ut än mot Eibar, men räcker det? Backlinjen som har varit snudd på katastrof lär sakna Garays tjänster mycket. Mittfältet och anfallet ser spännande ut på pappret fast det finns få skäl att tro att maskineriet ska börja fungera just i denna match på bortaplan. Valencia är 3-2-6 borta och lär inte kunna besegra det hemmasvårslagna Betis (4-5-2 hemma).

Valencias troliga startelva: Alves - Montoya, Santos, Mangala, Gaya - Parejo, Orellana, Mario Suarez - Munir, Mina, Nani.

Fotboll

Real Betis – Valencia

  • Postad:
    11 feb 2017
    04:33
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 0 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,77
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    11 feb 2017
    13:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Divison
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td