Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Swansea – Leicester

Tillspetsade svanar mot luddiga Leicester

Det vankas sexpoängsmatch i botten mellan Swansea och Leicester som båda har 21 poäng, en poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Swansea föll tappert med 1-2 senast borta mot Manchester City. Det var en match med två ansikten där Man City dominerade inledningsvis fast Swansea kom tillbaka starkt och jämnade ut spelet i den andra halvlek. Helhetsintrycket är att Swansea fortsätter att utvecklas under färske tränaren Paul Clement. Clement blev rättvist tilldelad priset som Premier Leagues "Manager of the month" i januari och kommenterade sin utmärkelse genom följande uttalande: "I was a little bit surprised in a good way, but I am pleased the impact has been recognised. It's a nice recognition of the work everyone has done this month."

Swansea hade innan Manchester City-förlusten vunnit två raka, kluriga matcher på snygga sätt: 3-2 borta mot Liverpool, 2-1 hemma mot Southampton.

Gemensamt för alla de senaste tre matcherna är att nyckelspelaren Sigurdsson målat. Han har stått för tre mål och ett målpass på matcherna! Sigurdssons formtopp är oerhört viktig för Swanseas offensiv som med nytillkomne holländaren Narsingh och den respekterande spanjoren Fernando Llorente spetsat till sig rejält år 2017.

Leicester har å andra sidan stora svårigheter med anfallsspelet. Laget har nollat framåt i fyra raka Premier League-matcher. Problemen är inte bara målskyttet, utan minst lika mycket chansskapandet. Leicesters anfallare skapar sällan chanser, varken när de har bästa elvan eller när laget roterar.

Det blev en 3-1-vinst i onsdagens FA-cupmatch, men det var som favorit i hemmamatch mot The Championship-laget Derby. Dessutom krävdes det 120 minuter för att uppnå 3-1-resultatet. Leicester lyckades bara spela 1-1 under ordinarie 90 minuter mot det på pappret mindre bemedlade motståndet.

Förutom att Leicester allmänt sett inte får till det offensivt så har lagets bortaspel varit en synnerlig svaghet. 0-3-9 och 8-25 i målskillnad på 12 Premier League-bortamatcher. Det är ett facit som inte går att snacka bort i termer av tillfälligheter eller oflyt. Nyliga 0-1 mot Burnley och dessförinnan 0-3 mot Southampton var två väldigt tunna Leicester-insatser. Leicester förlorade antalet avslutsförsök med 13-24 mot Burnley och 11-20 mot Southampton.

Fotboll

Swansea – Leicester

  • Postad:
    12 feb 2017
    03:02
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 -0.25 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,04
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    12 feb 2017
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td