Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Villarreal – Malaga

Villarreal vill till CL - kyliga Malaga fryser vidare?

Bästa sättet att inleda söndagen? Med en klockren hemmavinnare i La Liga. Sjätteplacerade Champions League-platsjagande Villarreal möter 14:e-placerade Malaga och det finns gott om spelvärde i favoriten.

Villarreal kunde fira ett gynnsamt 0-0-resultat senast borta mot Sevilla. Det var inte så rättvisande i en match som Sevilla styrde spel- och chansmässigt. Någon annan matchbild var dock inte att förvänta. Villarreal saknade flera bra spelare som backen Alvaro Gonzalez, mittfältaren Roberto Soriano och anfallaren Sansone. Alla dessa tre är tillbaka mot Malaga.

Att Villarreal spelar hemma är ett nyttigt plus. Laget är 7-2-2 under säsongen och det inkluderar bl.a. en oturlig 0-2-förlust mot Valencia och en 1-1-match med mersmak hemma mot Barcelona. Villarreal spelar "alltid" bra på El Madrigal!

Formsvaga Malaga agerade mer lovvärt än på länge senast mot Espanyol, men faktum är att laget är tunt framåt och det förklarar slutsiffrorna 0-1. Det går inte att tala om turfaktor i detta falll - Malaga var (återigen) oskickligt på sista tredjedelen. Bäste målskytten Sandro Ramirez har skadesaknats i de tre senaste matcherna och det har då sett extra illa ut med spetskompetensen. Ramirez saknas här igen, vilket betyder ett på nytt uddlöst Malaga. Laget har för övrigt den gräsliga resultatraden 0-3-7 på tio senaste tävlingsmatcherna. Iskall trend!

Frånvaron av Sandro Ramirez är inte det enda Malaga-avbräcket. Ytterligare sju spelare saknas. Det inbegriper nytillkomna skadan på Juankar samt de "gamla" skadorna på Ricca, Llorente, Weligton, Munoz, Recio och Kuzmanovic.

Malagas svårigheter är mest tydliga i backlinjen som är en brokig samling spelare. Mittlåset består av gamle Demichelis och den skandalomsusade Luis Hernandez. Det är inga spelare man vill hålla i handen när det blåser kalla vindar på solkusten och packningen bara inkluderade shorts och T-shirts. Kyliga Malaga får svårt att vända den dåliga trenden med rådande startelva.

Fotboll

Villarreal – Malaga

  • Postad:
    12 feb 2017
    02:52
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 -0.75 (AH)
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,02
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    12 feb 2017
    12:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Divison
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2017-02-12 08:53

Ibland överraskar jag med spelvalen. Jag avstår spel i Burnley-matchen. Laget har flera mittfältsavbräck och Chelsea åtnjuter min maximala respekt som den lagmaskin/vinstmaskin det är.

midcapking 2017-02-12 08:01

Tack, mycket nyttig info! Var även säker på att du skulle reka Burnley hemma mot Chelsea idag! Känns som AH +1,5 på grymt hemmastarka Burnley till 1.72 på pinnen känns som ett roligt och troligt objekt?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td