Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

CSKA – Sochi

Sochi har ett mycket pressat lag med tre rundor kvar. Är tre poäng från strecket och avslutar med tre bortamatcher, däribland St Petersburg och idag CSKA.

Kommer att behöva minst en smäll och oddset idag lockar, tveklöst. Har långspurtat bra sedan årsskiftet och gjort vad man kunnat för att få kontakt. Har varit snudd på klockrent i de enklare uppgifterna och också gjort det bra i värre uppgifter. 5 poäng i dubbla möten mot Nizhny Novgorod innan uppehållet var starkt och för en tid sedan skrällde man borta mot Magnitogorsk. Barulin stark i målet för dagen och bra ledande material finns även i övrigt, som Kostitsyn, André Petersson, Fantenberg och Kanada-centrarna Maxwell och O´Dell.

Torskade nyligen hemma mot CSKA (0-2) men stod upp OK och har varit tight och bra en längre tid nu. Möter nu ett CSKA som har ödet snudd på klart: blir med exakt all sannolikhet tvåa bakom St Petersburg, kommer behöva en rätt rejäl St Petersburg-krasch för att passera och det är föga troligt. Att slå fast att CSKA kommer ut avslaget här vore en överdrift men vi har sett ett koppel andra topplag \"slå av\" rejält den senaste tiden i väntan på slutspelet. Så har även CSKA agerat de senaste säsongerna: ifjol avslutade man grundserien med tre raka förluster och året innan var det en liknande tendens.

Hur som helst ett ovanligt bra läge för ett tight, högmotiverat, grundstarkt Sochi att utmana här. Har bara släppt in fler än 3 mål i en av 12 matcher under 2017 och det var mot det våldsamma St Petersburg. +1,5 till 1,98 är mycket intressant och det behövs inte alls mycket spekulation för att även gilla den raka skrällen till 6,00.
Ishockey

CSKA – Sochi

 • Postad:
  14 feb 2017
  11:21
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2 +1.5
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,98
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  14 feb 2017
  17:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: Ryssland
 • Liga: KHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här