Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Örebro – Skellefteå

Skellefteå inleder spurten nere i Örebro ikväll och det är lätt att tro på ett bra Skellefteå framöver, med siktet i första hand inställt på viktig topp-4-position. Starkt läge ikväll.

Skellefteå har vunnit 9 av 11 sedan storhelgssvackan och intrycket har sakta men säkert stärkts, så även truppläget som fortfarande inte är optimalt men som överlag gått åt rätt håll. Fint att klassbacken Burström nu gör comeback. Skellefteå har bland annat bortavunnit mot Frölunda, Brynäs och Malmö sedan årsskiftet och rätt spelare har lett laget, med Lindström i spetsen. Keepern Ortio fortsätter att växa och Holloways återkomst har givit effekt.

Örebro kan pusta ut i bottenstriden, segern i Leksand var ju en absolut nyckel och 12 poäng ska inte gå att tappa. Kan istället kolla uppåt mot tiondeplatsen men trots hanterbart avstånd är det svårt att se positivt på Örebros chanser där. Definitivt ett lyft sedan det senaste tränarbytet, håller ihop det bättre - men också ganska uppenbar stolpe-in i flera matcher. Schemat har också varit tacksamt, mött flera lag i rätt lägen. Saknar nu avstängde Hudacek, poängkungen - rejält minus. Squires tillbaka men Viksten och Ekbom fortsatt borta.

Skellefteå var tamt här på annandagen och tog bara en poäng men har lyft tydligt sedan dess. Viktig skede och lätt att räkna med ett hett Skellefteå, med start ikväll. 1,95 spelas.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Örebro – Skellefteå

  • Datum:
    14 feb 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td