Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Under + Over

Spel Nr1:

Suns - Pelicans = UNDER 229 @ 1.40
Jazz - Clippers = OVER 197 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 7 Units

Kort motivering:

Fjärde och sista mötet mellan Suns - Pelicans denna säsongen där dom tidigare 3 har haft 204, 220 och 217 poäng efter 4Q. Dom första 2 gick till OT varav en gick över den linan vi får idag men spelar man under så spelar man också lite på att det inte ska bli OT eftersom då kan det vara svårt att sätta spelet. Det är inte ofta det blir OT och man får ta den smällen om det blir så. Efter ordinarie tid så har man inte varit nära en så här hög lina vilket gör att jag tycker den är alldeles för hög.

Senaste mötet var också för en vecka sedan då det blev 217 poäng med fullt normalt skytte trots en otroligt highscoring avslutning på matchen. Pelicans spelade igår och bör därför vilja dra ner på tempot idag för att orka med. Suns är usla och gör sällan en score som kan spräcka denna linan och idag när Pelicans bör försöka dra ner tempot så tror jag inte vi närmar oss 230 utan det blir närmare 200!


--------------------------------------------------------

Skrev nyligen om Jazz och deras fina offensiv då jag skrev följande:

"Jazz har en av ligans bästa defensiver men har verkligen släppt på bromsen senaste matcherna när man gjort 120+127 i sina senaste 2 matcher och i 4 raka har man gjort 104+ poäng."

Man fick då till 217 poäng i den matchen och följde upp det med 216 senast mot Celtics. Ingen tvekan om att Jazz offensiv fortsätter leverera och mot dagens motståndare borde det inte bli någon skillnad.

Clippers har spelat otroligt offensivt på slutet. 6 raka matcher har båda lagen gjort minst 102 poäng i matchen och 14 raka matcher har gått över denna linan.

Jazz offensiva spel på slutet i kombination med Clippers nyvunna offensiva form med Griffin tillbaka i laget gör att jag tror denna går klart över linan!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Under + Over

  • Postad:
    13 feb 2017
    23:32
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,01
  • Bet365
  • Datum:
    14 feb 2017
    03:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td