Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Devils – Colorado

Devils som klar favorit - då är det definitivt läge att kolla på andra sidan, även när motståndet heter Colorado.

Kalkonsäsong av Colorado men ändå lite bättre på sistone, tog nyligen ett par bra segrar mot Winnipeg och Montreal och fick visa att man kan spela vettig hockey. Tre nya förluster sedan dess men mot svåra, formstarka motståndare. Mot Rangers näst senast var laget bra med. Visst är helhetsbilden fortsatt väldigt dyster men det är för mycket kvar för att bara lägga av - och intrycket är definitivt att Colorado plockat fram lite mer stolthet den senaste tiden. Mot Devils har Colorado jättefina siffror på senare år, stått som segrare i sex raka, och bortaisen inatt är svår att beskriva som någon nackdel. Colorado har åtminstone inte varit sämre borta, samtidigt som Devils ju har stora problem med hemmaspelet. Inga nyheter i truppen, ser helt okej ut och vettiga förutsättningar, har ju varit här i krokarna sedan helgen.

Reken emot Devils senast var klockren, torsk med 1-4 när Sharks var här. Dödade utvisningar tappert i första perioden och ledde ologiskt men tappade sedan snabbt matchen. Har nu torskat 12 av de 15 senaste hemmamatcherna - inte okej men heller inte jätteologiskt, svårt att hitta hemmadominans med rådande material.

Väldigt svårt att skriva under på Devils favoritskap. Har Colorado hjärtat med sig på Valentine's Day har man alla möjligheter och 2,67 moneyline är snällt.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Devils – Colorado

  • Datum:
    15 feb 2017
    01:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td