Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

North – Optic

Spel Nr2:

North -2.5 rundor vs. Optic @ 1.80 (betway) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Två lag som båda genomgått lite förändringar inför denna turneringen.

North har i mina ögon blivit klart bättre när man bytte ut sin kanske sämsta spelare Rubino mot Aizy vilket bör bli en klar förbättring. Det ska inte heller vara några problem för Aizy att anpassa sig till sitt nya lag då samtliga spelare i laget är danskar som han själv och han har även tidigare spelat med lagets ledare MSL. Man har hunnit få till 2 matcher med Aizy i laget och man imponerade stort när man slog Fnatic med 16-5 och 16-12.

Optic tog hela världen med storm när man lyckades vinna Eleague season 2 för några månader sedan då man vann som stor underdog. Sedan dess har förväntningarna varit höga på Optic, kanske för höga helt enkelt. I senaste storturneringen åkte man ut redan i gruppspelet efter 1 vinst och 3 förluster på 4 matcher. Enda vinsten kom mot FlipSid3 som inte lyckades vinna mot några alls. Det har inneburit lite förändringar i laget då man valde att kicka stanislaw och ersätta honom med Hiko. Svårt att veta hur denna förändringen kommer påverka laget till det bättre eller sämre... blir helt klart en stor omställning när man byter in game leader.

Jag tycker North känns klart starkare här och med Aizy i laget är man ännu bättre än tidigare. Två mycket imponerande insatser mot Fnatic visar att man är på rätt väg. Optic lever fortfarande lite på skrällsegern i Eleague och jag tycker inte man normalt är på samma nivå som topplagen och North är ett av lagen som utan tvekan är med i toppen.

Linan är lågt satt och jag tycker det känns generöst då jag tror det är goda chanser att North vinner denna matchen betydligt enklare än oddsen indikerar.


BOL!
E-Sports

North – Optic

  • Datum:
    15 feb 2017
    20:25
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td