Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rögle – Karlskrona

Uppehållet kom minst sagt lägligt för Karlskrona. Tränarskifte och nya krafter nu - oddset borta mot Rögle ser klart tilltalande ut.

3 pinnar på 11 matcher under 2017 är givetvis svagt och Karlskronas ras är i ärlighetens namn inte direkt oväntat. Samtidigt ska det sägas att schemat sedan årsskiftet varit otroligt svårt, exempelvis tre möten med Växjö. Ett antal hedervärda försök har kunnat noteras och de rena floppresultaten är faktiskt väldigt lätträknade. Hånberg har nu fått gå och Ove Molin hoppar upp som head coach - ingen revolution på gång men knappast helt fel. Uppehållet kom lägligt och nu handlar det om att starta om. Fortfarande alla möjligheter att hålla sig kvar topp-10 och man har tagit sig samman i skarpa lägen förr, både denna och föregående säsonger.

Annan situation för Rögle som ju rent krasst mest bara ska spela av säsongen och hitta form och fitness till kvalet. Har ju haft en hemskt jobbig säsong på skadefronten och givetvis är det en fet förklaring till jätteraset. Den allra värsta skadeperioden är över men fortfarande är ju laget utan spetsar som Wännström och Cehlin. Är uppe i 15 raka utan trepoängare - två poäng borta mot Djurgården innan vilan, dock ett kallt Djurgården. Stjärnkeepern Lindbäck har fortfarande inte fått vinna och att Rögle landat på fel sida i flera målmässigt jämna matcher har inte varit någon slump.

8-1 i poäng till Karlskrona på tre tidigare möten och enklare att tro på nya krafter, inte minst mentalt, hos bortalaget inför kvällen. Skriver inte riktigt under på Karlskronas "krisstatus" och Rögles tydliga favoritskap är definitivt skevt. 2,20 moneyline plockas direkt.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Rögle – Karlskrona

  • Datum:
    15 feb 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td