Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Misfits – Fnatic

Spel Nr1:

Misfits +6.5 rundor vs. Fnatic @ 1.85 (betway) ... Insats: 6 Units

Kort motivering:

Misfits imponerade igår när man hängde med riktigt bra mot Virtus.pro på deras specialmap cobblestone. Det blev tillslut förlust med 12-16 men man var länge i riktigt bra läge för att kunna skrälla.

Fnatic såg inte alls bra ut igår mot Gambit och man förlorade stort med 8-16 på sin forna hemmabana Inferno. Fnatic var favoriter inför matchen men såg inte speciellt bra ut och spelet verkar inte vara nära att sitta nu när man nyligen bytt spelare.

Känns som riktigt bra skrällchans här och denna höga linan känns riktigt bra. Misfits hängde med mot världstvåan Virtus.pro igår och ska därför ha mycket goda chanser att hänga med mot ett formlöst Fnatic. Som svensk hoppas man väl att Fnatic ändå drar längsta strået och vinner så dom inte åker ut så snabbt men att dom ska vinna med utklassningssiffror och 7+ rundor känns inte speciellt troligt enligt mig.


BOL!
E-Sports

Misfits – Fnatic

  • Datum:
    16 feb 2017
    20:25
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-16 20:15

Bra start på kvällen efter North:s kross, så jävla glad att Complexity fick datastrul och tvingades byta ut dator, annars hade jag nog backat dom
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td