Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

NaVi – Mousesports

Spel Nr1:

NaVi -4.5 rundor vs. Mousesports @ 1.86 (pinnacle) ... Insats: 8 Units

(betway har 1.85 på samma spel)


Motivering:

NaVi har sedan man signat 19-årige superlöftet s1mple alla möjligheter att bli världens bästa lag, man är just nu rankade som Nr4 i världen. s1mple rankades som den 4:e bästa spelaren i världen under 2016 och när han nu haft mer tid med laget så bör det endast bli bättre. Navi var bästa laget i gruppspelet i senaste majorn men hade då oturen att man stötte på Astralis redan i kvartsfinalen där man åkte ut i en tajt match med 1-2. Astralis gick ju sedan och vann hela majorn så ingen skam att förlora mot dom även om kanske matchen mellan turneringens två bästa lag kom redan i kvartsfinalen.

Sedan dess har Navi spelat 8 maps och vunnit 6 av dessa. Man städande undan kapabla danska lagen Tricked med 16-7, 16-9 och Heoric med 16-9, 16-4 innan man inledde pro league på tuffast tänkbara sätt när man fick möta världsettan Astralis där man spelade 1-1 och världstvåan Virtus.pro där man också spelade 1-1 så det är ett bra facit mot topplag.

Mousesports är ett lag i kris för stunden. NiKo har länge ansetts en av världens bästa spelare men han har på senare tid mest blivit känd som personen med flest besvikna ansiktsuttryck eftersom hans medspelare i mousesports inte alls håller lika hög nivå som honom själv vilket leder till att han nästan alltid blir besviken. Mousesports verkar inte kunna bygga ett bra lag kring sin stjärnspelare NiKo vilket innebär att han nu istället beslutat sig för att lämna och spela för FaZe istället. Dock så kom denna nyheten så tätt inpå denna turneringen så att man bestämde sig för att NiKo skulle spela denna turneringen med mousesports innan han lämnar för FaZe. NiKo kommer äntligen få lämna detta usla lag och sina klena lagkamrater för att spela i ett lag som faktiskt har kapacitet att vinna större turneringar. Någon som tror att NiKo är speciellt motiverad till att leverera nu i sina sista matcher för mousesports? Nej, knappast. Han har redan setts umgås mer med spelarna i sitt kommande lag FaZe än spelarna i sitt nuvarande lag och han önskar nog bara att den här turneringen tar slut så fort som möjligt så han kan börja sin nya spännande resa med FaZe.

Utöver det så har mousesports också nyligen kickat sin bästa sniper "chrisJ" och ersatt honom med "oskar" som man tidigare sparkade från laget. Ja, man kan minst sagt säga att det är rörigt i mousesports för stunden och när då laget stjärna inte lär vara speciellt motiverat så hur ska man kunna hänga med mot ett lag som är så otroligt mycket bättre?

Lagen möttes också i senaste majorn för 3 veckor sedan där Navi krossade mousesports med 16-3. Sedan dess har Navi fyllts med stor revanschlusta efter det snöpligt tidiga uttåget mot Astralis i den turneringen samtidigt som mousesports har skickat iväg sin klart bästa spelare som ändå ska spela en sista gång här, plus att man bytt ut en viktig position i laget.

Förändringen i map poolen är också något som kraftigt gynnar NaVi i denna matchupen. Mousesports hade dust2 som en av sina favoritmaps och Navi bannade bort den senast dom möttes. NaVi var ett av dom bästa lagen på inferno som numera är tillbaka så map veto blev helt plötsligt en mardröm för mousesports här.

Ser man till lagens senaste möten så talar det också sitt tydliga språk:

16-3 till Navi på mapen cobblestone
16-13 till mousesports på mapen dust2
16-8 till NaVi på mapen overpass
16-6 till NaVi på mapen cobblestone

Nu kan inte mousesports räddas av att man får till dust2 längre för den mapen finns inte med. Sen har man också stora problem i laget samtidigt som NaVi bara blir bättre och bättre med s1mple i laget. Känns som det är bra läge för ännu en överkörning här och jag tror det är väldigt liten chans att mousesports når 10 rundor här.


BOL!
E-Sports

NaVi – Mousesports

  • Datum:
    16 feb 2017
    04:55
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td