Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

NiP – Cloud9

Spel Nr3:

Cloud9 vinner vs. NiP @ 2.11 (pinnacle) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Cloud9 gjorde precis som Optic när man vann en stor turnering ganska oväntat i slutet av 2016 vilket gjorde att många undrade om Cloud9 var laget som skulle kliva fram och vara dominanta från NA regionen. Så blev inte fallet utan precis som Optic så dalade man en del mot slutet av 2016. Inledningen av 2017 blev en stor besvikelse när man inte lyckades kvala in till majorn i Atlanta då man förlorade flera otroligt tajta matcher i kvalet. Små marginaler är det ibland och denna gången hade inte Cloud9 dom med sig, matcherna man vann gjorde man det enkelt men i matcherna man förlorade var det hela tiden riktigt tajt. Jag tycker dock fortsatt att Cloud9 känns som det klart mest spännande laget från NA och nu när man blev inbjudna till denna turneringen så bör man ha alla chanser att komma väl förberedda.

Svenskarna i NiP har lite av en krisstämpel på sig nu efter otroligt dåliga prestationer på slutet. Laget har nu 7 raka förluster. Man avslutade 2016 med en enorm besvikelse när man förlorade major kvalet där man torskade den sista matchen med 2-16 mot nästan helt okända ryska laget Vega Squadron. Det här året har inletts på samma katastrofartade sätt när man förlorat samtliga 4 matcher i pro league, 2 mot Heoric och 2 mot Mousesports där NiP inte ens varit nära att hota. Både Heoric och Mousesports är klart sämre än dagens motståndare Cloud9.

Tycker det är riktigt bra läge att gå emot NiP här då man bevisligen är helt ur form och det är mycket som inte stämmer i laget. Skulle båda lagen ha samma form så skulle denna matchen kännas ganska jämn på förhand men nu tror jag vi kommer få se ett revanschsuget Cloud9 på hemmaplan och då måste NiP vakna från sin urusla form om man ska ha någon chans. Visst kan det ske att ett så pass rutinerat lag som NiP vaknar till liv just nu men man har ju inte kunnat göra det i viktiga lägen tidigare senaste månaderna. Chanserna till att Cloud9 vinner är betydligt större än oddsen enligt mig.


BOL!
E-Sports

NiP – Cloud9

  • Datum:
    16 feb 2017
    02:05
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td