Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Villarreal – Roma

Skadefritt Villarreal mot ligatänkande Roma

Bland kvällens sena Europa League-sextondelsfinaler är duellen Villarreal-Roma förmodligen allra mest sevärd (ursäkta, Zlatan!). Två läckra klasslag som är slutsegerkandidater, men bara det ena laget kan gå vidare till åttondelsfinal.

Villarreal fick beskedliga 1-1 hemma mot Malaga i helgen. Spelet var inte lika illa som det resultatet antyder. Ett tidigt mål emot störde Villarreals rytm. Laget jobbade sig förtjänstfullt tillbaka till 1-1-kvittering i 62:a minuten fast ett rött kort i minut 71 grusade möjligheterna till rejäl segerspurt. Villarreal är ett svårslaget lag - 9-9-4 i ligan - och här hemma på El Madrigal gör laget sällan dåliga prestationer. Det förekommer dåliga resultat p.g.a. oberäkneliga slumpfaktorer som röda kort, men när Villarreal spelar med elva man och får normal chansutdelning är det få lag i Europa som kan mäta sig. Fråga Barcelona som var nära förlust i en 1-1-match på El Madrigal tidigare under säsongen.

Villarreal har dessutom ett truppläge som är beundransvärt. Vi har kommit en bra bit in på ligasäsongen och det har varit en tuff matchningsperiod under januari/februari. Villarreal har trots det lyckats befria sig från färska skador. Faktum är att hela truppen är intakt och uttagbar - till och med den tidigare långtidsskadade Soldado är tillgänglig. Det ger ett veritabelt drömläge för coach Escriba - välja att vraka för spetsig elva!

Villarreals troliga startelva: Asenjo - Jaume Costa, Ruiz, Musacchio, Mario Gaspar - Roberto Soriano, Trigueros, Bruno, Castillejo - Bakambu, Sansone.

Roma utkämpar en jämn strid om andraplatsen i Serie A, ett par poäng ovanför tredjeplacerade Napoli. Roma har vässat sig i början av 2017. Det blev 2-0-vinst borta mot Crotone senast. Dessförinnan 4-0 hemma mot Fiorentina. Alla delar i spelet har fungerat. Observera dock att grundfokus är mer på ligan än Europa League. Roma siktar på att bärga Champions League-plats i ligan - mycket viktigare än Europa League denna säsong - och redan på söndag väntar viktig ligamatch mot Torino (= två vilodagar efter denna match).

Roma har i likhet med Villarreal ett utmärkt truppläge. Det är bara en skada på mittfältaren Florenzi och ett frågetecken för anfallaren Totti som stör lite. Det finns emellertid betydligt större chans till försvagande rotationer p.g.a. nämnda ligafokus och Torino-matchen i Serie A om tre dagar.

Romas troliga startelva: Alisson - Fazio, Manonas, Rüdiger - Peres, De Rossi, Strootmayer, Emerson, Nainggolan, Perotti - Dzeko.

Det är svårt att tala illa om något av lagen, men Villarreal har två fördelar som sticker ut jämfört med Roma. Den ena är att laget satsar mer helhjärtat på Europa League än Roma. Den andra är att Villarreal har en stark hemmafavör mot ett Roma som vet med sig att kryss vore gynnsam utgång att plocka med sig inför returen i Italien. Toppläge att spela Villarreal med Asian Handicap 0 till 2.03 som ger full vinst vid Villarreal-seger och pengarna tillbaka vid kryss.

Fotboll

Villarreal – Roma

  • Postad:
    16 feb 2017
    19:44
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 0 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,03
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    16 feb 2017
    21:05
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-16 20:16

Fin spel, rygg och kompletterar med BLGM

abatho 2017-02-16 19:57

Spelar 1-1 på bomben
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td