Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Astralis – Optic

Spel Nr2:

Astralis -3.5 rundor vs. Optic @ 1.86 (188bet) ... Insats: 6 Units

Kort motivering:

Astralis kunde gå på halvfart i första matchen och ändå vinna 16-5 mot complexity och man befäster väl titeln som världens bästa lag för stunden.

Optic slog North i en match som inte var lika jämn som siffrorna tillslut indikerar. North släppte igenom Inferno och det kändes som ett stort misstag då man inte alls spelade bra på den mapen. Optic vann men det kändes nästan lika mycket som det var North som var dåliga.

Nu står ett nytt danskt lag som motstånd och Astralis är på en nivå till vilket gör att jag tror Optic får det svårt. Astralis har också 4 raka vinster mot Optic där man vunnit samtliga kartor med minst 4 rundor.


BOL!
E-Sports

Astralis – Optic

  • Datum:
    17 feb 2017
    00:40
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2017-02-16 22:21

Ett datastrul påverkar ingenting. Dom spelar ändå inte på sina egna datorer utan man använder dom datorerna som finns på eventet. Man använder dock sitt eget tangentbord och mus som man är bekväm med och det har man med sig och kopplar in i datorn som används. I det här fallet var det väl något konstigt med en dator som användes, då ställer man bara dit en ny fräsch istället men det blir ingen som helst skillnad för lagen. =)

midcapking 2017-02-16 19:50

Efter datastrul så står jag över spelet, tydligen någon dator gör complexity som ska byta ut innnan start.

midcapking 2017-02-16 17:22

Ett av spelen jag tror mest på idag. Såg att complexity tog 9 respektive 10 mot SK senast och trots att man föll stort mot Astralis igår tror jag man kan fixa +7,5 linan mot North idag? Om 2-3 timmar har vi svaret då jag inte kunde motstå 1.90 pga Norhs insats igår vilket jag tyckte var mindre imponerande.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td