Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Fnatic – Virtus.pro

Spel Nr3:

Virtus.pro -1.5 maps vs. Fnatic @ 3.90 (ladbrokes) ... Insats: 4 Units

Kort motivering:


Fnatic - Virtus.pro

Jag tycker inte det är någon tvekan om att Virtus.pro håller den klart högre nivån av dessa lagen för stunden. Fnatic kör med sin "galna" spelstil där man inte har så mycket strategi utan försöker vinna på att man är aggressiva och har bättre aim än motståndarna. Det kan hålla mot medellag men blir mycket svårt mot Virtus.pro som har samma kaliber på spelarna + ett stabilt taktiskt spel också.

Tycker man sett klara brister i Fnatic i dom inledande 2 matcherna där man klart ser att självförtroendet inte är på topp och detta laget lever mycket på att känslan ska vara bra och man rider på den vågen.

Tror polackerna vinner denna ganska enkelt!BOL!
E-Sports

Fnatic – Virtus.pro

  • Datum:
    17 feb 2017
    22:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här